10/2/24

1ο Drag Day Μεσσήνης ...


Στις 23-24 Μαρτίου το αεροδρόμιο Τριόδου Μεσσήνης θα φιλοξενήσει τον 1ο αγώνα επίτευξης χρόνου (DragDay) του 2024. Ο αγώνας θα διεξαχθεί από τη ΛΕΝΟΕ, με τη συμπαράσταση του Δήμου Μεσσήνης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Οι συμμετοχές ξεκίνησαν τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και κλείνουν για τα αυτοκίνητα στις 15 Μαρτίου. Υποχρεωτικά δηλώνετε και στην ιστοσελίδα lenoe.club εδώ ότι σας ζητηθεί για την συμμετοχή σας. Να γραφτεί οπωσδήποτε όνομα αθλητή, κατηγορία, όχημα, χορηγός και μηχανικοί. 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΟΜΑΕ και να είναι σε ισχύ.

Η τιμή συμμετοχής για τον αγώνα επίτευξης χρόνου θα είναι για τα αυτοκίνητα 100 ευρώ, και 70 ευρώ για τις δεύτερες. Η πρώτη συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών. Όλοι οι οδηγοί αυτοκινήτου δηλώνουν μόνοι τους συμμετοχή στο (e-omae-epa.gr) πηγαίνοντας στους αγώνες – δήλωση συμμετοχής και πληρώνοντας το παράβολο που ορίζει η ομοσπονδία ανάλογα την κατηγορία τους. Το υπόλοιπο ποσό πληρώνεται (100 ή 70 ευρώ) στον διοικητικό έλεγχο στο αυτοκινητοδρόμιο.

Δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές που δεν θα υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ. Η δήλωση στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ γίνετε από τους αθλητές με τους κωδικούς τους, οι κωδικοί όλων των αθλητών είναι οι εξής: username είναι το επίθετο με κεφαλαία Ελληνικά και password είναι η ημερομηνία γέννησης.

Όλες οι κατηγορίες αυτοκινήτου θα αγωνιστούν 400 μέτρα.