Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το μέλλον σήμερα ...


Το νέο Kia EV9, το πανίσχυρο πολυτελές ηλεκτρικό SUV με την κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας και συνδεσιμότητας που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Kia, παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του ειδικού τύπου στο Saint Tropez της Γαλλίας. Σχεδιασμένο με τόλμη, σύμφωνα με τη φιλοσοφία “Opposites United” για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου και δυναμικού τρόπου ζωής, ξεχωρίζει από το επιβλητικό του εκτόπισμα και τον τολμηρό σχεδιασμό που συνδυάζει την κομψότητα ενός EV και τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός SUV. Διατίθεται με 7θέσια διάταξη καμπίνας ή 6 θέσια διαρρύθμιση με περιστρεφόμενα ή relaxation καθίσματα στη μεσαία σειρά που προσφέρουν μοναδική άνεση κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Το εσωτερικό από ανακυκλωμένα και φυτικής προέλευσης υλικά, συνδυάζει ευρυχωρία και πρακτικότητα με πολυδιάστατη συνδεσιμότητα και πραγματικά βιώσιμη πολυτέλεια. Οι δημοσιογράφοι οδήγησαν το EV9 σε διαδρομές της Νότιας Γαλλίας και είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την απολαυστική σταθερότητά του στον ανοιχτό δρόμο και την ευελιξία του σε δρόμους με στροφές ή στο αστικό περιβάλλον. Το EV9 διαθέτει τα πιο προηγμένα συστήματα υποστήριξης του οδηγού. Ακόμα και τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 3. 


Eίναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Kia με τρεις σειρές καθισμάτων. Διατίθεται σε έκδοση με έναν ηλεκτροκινητήρα και κίνηση στους πίσω τροχούς ή δύο ηλεκτροκινητήρες και 4κίνηση. Με τη μπαταρία των 99,8 kWh η αυτονομία φτάνει ως τα 563 km επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να διανύει μεγάλες αποστάσεις, όπως ακριβώς επιβάλλει ο χαρακτήρας ενός μεγάλου SUV υψηλού κύρους. Χάρη στο αμφίδρομο σύστημα υπερταχείας φόρτισης 800 Volt, 15 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για να ανακτήσει 249 χιλιόμετρα αυτονομίας, ενώ το αυτοκίνητο μπορεί να επιστρέψει ενέργεια στο δίκτυο, στο σπίτι, να φορτίσει ένα άλλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή συσκευές. Tο Kia EV9 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στα τέλη Νοεμβρίου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α