Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απονομές Πρωταθλημάτων 2021-2022 ...


Την Τετάρτη 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Απονομή Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων Αγώνων Αυτοκινήτου και Karting για τις χρονιές 2021 και 2022. Σε μια όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο πλοίο Seajets WorldChampion Jet στο Λιμάνι του Πειραιά, το παρών έδωσαν οι πρωταγωνιστές των δύο προηγούμενων ετών, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Αρχικά, στο βήμα ανέβηκε η Πρόεδρος της ΕΠΑ, Φωτεινή Ψαρράκου, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και εν συνεχεία, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΜΑΕ, Ιωάννης Μεσσημέρης απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Μάριος Ηλιόπουλος, με τη σειρά του, ευχήθηκε να πραγματοποιηθούν τη φετινή χρονιά ασφαλείς αγώνες. Την παράσταση «έκλεψαν» οι μικροί αθλητές των karting που διέπρεψαν στις πίστες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, αποσπώντας το πιο ζεστό χειροκρότημα όλων. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την αναγγελία των πρωταθλητών, Κυπελλούχων και Επαθλούχων των δύο προηγούμενων ετών σε όλες τις μορφές αγώνων αυτοκινήτου. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή του Κυπέλλου EKO Racing Dirt Games στον Μιχάλη Τακιδέλλη για τον γιο του, Κωνσταντίνο που δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, πήραν το λόγο, ευχαριστώντας όλους όσους συνετέλεσαν στην επίτευξη των στόχων τους. Παράλληλα, στις ουκ ολίγες οθόνες του Seajets WorldChampion Jet έπαιζαν βίντεο από τα διάφορα είδη αγώνων των τελευταίων δύο ετών. Αξίζει να σημειωθεί πως στο χώρο βρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι του τύπου, φωτογράφοι, ενώ την εκδήλωση κάλυψε η COSMOTE TV που βρίσκεται δίπλα στους ελληνικούς αγώνες τα τελευταία χρόνια.


Η ΟΜΑΕ θέλει να ευχαριστήσει τη Seajets και προσωπικά τον Μάριο Ηλιόπουλο για τη φιλοξενία των Απονομών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...