Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανθρωπισμός ...


Η Nissan παρέχει υποστήριξη στην ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει την σεισμόπληκτη Τουρκία. H Nissan Motor Co. Ltd θα προσφέρει ένα πακέτο βοήθειας έως και 1 εκατομμυρίου ευρώ, για τη στήριξη της συνεχιζόμενης ανθρωπιστικής κρίσης στην Τουρκία, μετά τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς στις πληγείσες περιοχές της χώρας. Το πακέτο βοήθειας αποτελείται από μια άμεση δωρεά 750.000 ευρώ στο Turk Kizilay, την Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο. Ο οργανισμός πραγματοποιεί ζωτικής σημασίας επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης και παρέχει σε 24ωρη βάση επείγουσα βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων, φαρμάκων, κουβερτών, καθώς  και ψυχολογική υποστήριξη. Η δωρεά θα συμβάλει στην ευρύτερη διεθνή προσπάθεια για τη διάσωση και την υποστήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό στις δοκιμαζόμενες περιοχές της Τουρκίας. Ένα πρόσθετο κεφάλαιο  έως 250.000 ευρώ, θα διατεθεί από τη Nissan για να καλύψει τις δωρεές από τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της που θέλουν να βοηθήσουν άμεσα. Στον απόηχο των σεισμών, το προσωπικό της Nissan με έδρα την Τουρκία έστειλε φορτηγά φορτωμένα με επείγουσες προμήθειες τροφίμων και ρουχισμού αξίας 25.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων παιδικών τροφών, παλτών και ειδών υγιεινής στις πληγείσες περιοχές, σε συνδυασμό με την αδιάλειπτη εθελοντική υποστήριξη από εργαζόμενους της Nissan. Ο Πρόεδρος της Nissan για την περιοχή της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Ινδίας, της Ευρώπης και της Ωκεανίας, Guillaume Cartier, δήλωσε: "Η κατάσταση στην Τουρκία αποτελεί μια ανθρώπινη τραγωδία σε τεράστια κλίμακα. Εκ μέρους όλων στη Nissan, στέλνω τα βαθύτατα συλλυπητήρια σε όσους υποφέρουν, ως αποτέλεσμα αυτής της καταστροφής. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε την πλήρη υποστήριξή μας.” Αντίστοιχα στην Ελλάδα, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και το προσωπικό της, θα συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη υγιεινής, κλινοσκεπάσματα κ.α.) τα οποία και θα παραδοθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για να προωθηθούν στους πληγέντες της Τουρκίας και της Συρίας.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...