9/11/22

2ο Green Transport Conference ...


Η αντίστροφη μέτρηση για το Green Transport Conference, το συνέδριο με πεδίο συζήτησης την ανάγκη για στροφή στην «πράσινη» μετακίνηση με μηδενικούς ρύπους και στην εξοικείωση του κοινού με την ηλεκτροκίνηση, αλλά και την κίνηση με αέριο, έχει ήδη ξεκινήσει.
Το Συνέδριο, που διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΦΙΛΜΠΑ, η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και το pelop.gr, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στον φιλόξενο χώρο του Royal Patras (ώρα έναρξης 9π.μ.).
Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα υπάρξουν τοποθετήσεις και εισηγήσεις από αξιωματούχους των υπουργείων Ενέργειας και Μεταφορών, ακαδημαϊκών, αιρετών της αυτοδιοίκησης και στελεχών εταιριών που πρωταγωνιστούν στο στοίχημα της «πράσινης μετάβασης», ενώ θα πραγματοποιηθεί και επίδειξη οχημάτων που κινούνται με ηλεκτρικό ρεύμα  και φυσικό αέριο από επίσημους εισαγωγείς της χώρας.
Οι εργασίες του Συνεδρίου περιλαμβάνουν τις εξής ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες:
• Πράσινη Μετακίνηση στην Ελλάδα
Καινοτόμες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης
Η Ηλεκτροκίνηση στον δρόμο σήμερα και αύριο
Παράλληλη δράση:  Παρουσίαση Ηλεκτρικών Οχημάτων & Οχημάτων κινούμενων με Φυσικό Αέριο
Αστικός Ιστός και Μείωση Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος – Best Practice
Στο τέλος της διαδικασίας θα υπάρξουν παρεμβάσεις που θα εστιάσουν σε όλες τις πτυχές που αφορούν τον τομέα της πράσινης μετακίνησης, συνδέοντάς την και με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και με όλες τις πιθανές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις και την οικονομία γενικότερα από τα εναλλακτικά καύσιμα, την ηλεκτροκίνηση, το φυσικό αέριο και το υδρογόνο.
Το Green Transport Conference θα διεξαχθεί φυσικά με παράλληλη live streaming μετάδοση.
Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφή επισκεφτείτε το https://www.synedra.gr/2ndGreenTransport (κόστος εγγραφής: δωρεάν).
Σας περιμένουμε…