2/5/20

Υπεύθυνη στάση Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. ...


H Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., τηρεί υπεύθυνη στάση στην μάχη για την πανδημία COVID-19. Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς και το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της Nissan, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την τρέχουσα κατάσταση σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19 με τη δέουσα σοβαρότητα και με αυξημένο αίσθημα ευθύνης. Πρωταρχική προτεραιότητα για όλους μας σε αυτή τη χρονική φάση παραμένει η ασφάλεια των εργαζομένων μας, των πελατών μας και του κοινωνικού συνόλου.
Παράλληλα, επιδίωξή μας είναι να διατηρήσουμε τα επίπεδα εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατόν σημείο. Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με τις τελευταίες κυβερνητικές ανακοινώσεις για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, οι Εκθέσεις και τα Συνεργεία μας θα ξεκινήσουν σταδιακά να λειτουργούν, από τη Δευτέρα 4 Μαΐου. Σε κάθε περίπτωση, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας του Δικτύου Εμπόρων και Επισκευαστών της Nissan ανά την Ελλάδα στο ΕΔΩ!
Συνιστούμε σε όλους τους πελάτες μας να επικοινωνούν με τους κατά τόπους επίσημους συνεργάτες μας πριν την επίσκεψή τους σε Έκθεση ή Συνεργείο.