2/5/20

Νέα εποχή CarNext.com ...Το CarNext.com παρουσιάζει τη νέα εποχή στην αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου!  Πρόκειται για μια νέα, πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα για την αγορά υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, με γρήγορο, εύκολο και αξιόπιστο τρόπο.
Το CarNext.com είναι η μεγαλύτερη, πανευρωπαϊκή πλατφόρμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ηλικίας 1‐5 ετών , υψηλής ποιότητας, τα οποία έχουν περάσει επιτυχώς από εκτεταμένη διαδικασία επιλογής. Ελέγχονται σε 228 σημεία, καθαρίζονται σχολαστικά και υποβάλλονται σε επισκευές εάν χρειαστεί, προτού φθάσουν στο σημείο πώλησης. Κάθε όχημα διαθέτει πλήρες ιστορικό συντήρησης σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία και  προέρχεται από τον πρώτο ιδιοκτήτη!
 Όλα τα οχήματα,  διαθέτουν  εγγύηση 12 μηνών και 14-ήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων, επιτρέποντας στον υποψήφιο αγοραστή να είναι  σίγουρος για την επιλογή του. 
Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το όχημα που τους ενδιαφέρει ηλεκτρονικά και σε περίπτωση που κάποιος δεν μείνει ικανοποιημένος από την επιλογή του, μπορεί να το επιστρέψει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του και να πάρει πίσω τα χρήματά του στο ακέραιο.
Στη σημερινή εποχή, όλο και περισσότερα προϊόντα αγοράζονται online. Παραγγέλνουμε την τηλεόραση μας, τα ψώνια του super market ακόμη και τον καναπέ μας.  
Γιατί όχι και το επόμενο μας αυτοκίνητο;
Το CarNext.com, ως μια πρωτοποριακή πλατφόρμα στη νέα εποχή της αγοράς του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δυνατότητα  της online αγοράς. Μέσω μιας απλής, γρήγορης και ασφαλούς διαδικασίας, ο πελάτης μπορεί να αγοράσει ηλεκτρονικά το αυτοκίνητο που επιθυμεί μέσα σε λίγα λεπτά και να το παραλάβει στην τοποθεσία που επιθυμεί.  Στο σπίτι, στη δουλειά του ή ακόμη και στο εξοχικό του!
Το CarNext.com λειτουργεί ήδη σε 23 χώρες σε όλη την Ευρώπη και διαθέτει δίκτυο 45 καταστημάτων, τα οποία οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν και να εξυπηρετηθούν  από έμπειρους  Σύμβουλους Πωλήσεων.