16/11/19

Δραστηριότητα Ο.Μ.Α.Θ. ...


Δύο αγώνες έρχονται αυτό το σαββατοκύριακο σε Πάτρα και Κόρινθο που αμφότεροι προσμετρούν σε πανελλήνια πρωταθλήματα Αναβάσεων και Drift αντίστοιχα με τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να εκπροσωπείται και στους δύο αγώνες.Παράλληλα διεξάγεται σεμινάριο κριτών στην Λάρισα με δύο μέλη του σωματείου να κάνουν το επόμενο βήμα όντας υποψήφιοι κριτές. Ξεκινώντας από την Πάτρα και την ανάβαση Πλατάνι-Πιτίτσα όπου έχουμε και μία μεγάλη πρεμιέρα. Ο λόγος για το Ford Escort ΜκΙΙ του Γιώργου Μαγγιδά που μετά από καιρό προετοιμασίας θα συμμετάσχει στην συγκεκριμένη ανάβαση διαγωνιζόμενο στην κατηγορία 3 των ιστορικών αυτοκινήτων με τον οδηγό που έχει αποδείξει πολλάκις την ταχύτητα του με προσθιοκίνητα αυτοκίνητα να κάνει το επόμενο βήμα.


Συνεχίζουμε με τον 5ο αγώνα του Πρωταθλήματος Drift στο Λουτράκι όπου ο Γιάννης Καμζιόλης με B.M.W. E30 μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του σε Πορταριά αλλά κυρίως στις Σέρρες θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό κοντράροντας τα μεγαθήρια του χώρου σε μία πίστα που γνωρίζουν καλά.
Τέλος στην Λάρισα θα διεξαχθεί σεμινάριο κριτών με δύο μέλη του σωματείου τους Γιάννη Μόσιο και Κωνσταντίνο Λιόντο να μπαίνουν στην διαδικασία αναβάθμισης της εμπλοκής τους στους αγώνες αυτοκινήτου. 
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους συμμετέχοντες σε Πάτρα,Λουτράκι και Λάρισα καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.