3/10/19

Δραστηριότητα Ο.Μ.Α.Θ. ...

Με ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Σαββατοκύριακα συνεχίζεται το πρόγραμμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αφού ούτε λίγο ούτε πολύ έχουμε τρεις διαφορετικούς αγώνες σε Θήβα,Πτολεμαΐδα και Σέρρες με τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να εκπροσωπείτε από συνολικά οχτώ αθλητές του. Ξεκινώντας από τον 4ο και τελευταίο αγώνα του κυπέλλου αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος την 1η ανάβαση Τσακώνας όπου ο Γιάννης Πλάγος με Honda Civic Type-R έκανε την πρώτη του εμφάνιση για φέτος κερδίζοντας με άνεση την κατηγορία 1600 κ.εκ.-2000 κ.εκ. πραγματοποιώντας μια εξαιρετική προπόνηση για την συνέχεια της χρονιάς.


Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στις Σέρρες και στον τελικό του Drift Kings of Nations ένα παγκόσμιο θεσμό στον οποίο θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Καμζιόλης με B.M.W. E30 θέλοντας να κάνει το βήμα παραπάνω σε μία χρονιά που εμφανίζεται πιο ώριμος και δυνατός. 


Συνεχίζουμε με τον 5ο αγώνα του πρωταθλήματος ασφάλτου το Ευβοιωτικό Rally στο οποίο θα συμμετάσχουν δύο πληρώματα. Οι πρωταθλητές του 2018 Γιάννης Πλάγος-Άλκης Ρέντης με Honda Civic Type-R στην πρώτη τους εμφάνιση για φέτος κόντρα στον εμφανώς αναβαθμισμένο ανταγωνισμό και οι Κλεάνθης Νικολουδάκης-Γιάννης Μόσχος με Citroen Saxo στην πιο δύσκολη ίσως κατηγορία από πλευράς ανταγωνισμού την C6.Τέλος στην Πτολεμαΐδα και πιο συγκεκριμένα στην Βλάστη θα διεξαχθεί η ομώνυμη ανάβαση που αποτελεί τον προτελευταίο αγώνα του κυπέλλου αναβάσεων Βορείου Ελλάδος με τον Παναγιώτη Συτζάκη με Suzuki Swift να συνεχίζει μια πρώτη χρόνια γεμάτη εκπλήξεις την ώρα που ο Μιχάλης Παρασκευάς με ίδιο αυτοκίνητο θέλει να συνεχίσει τις εκρηκτικές του εμφανίσεις τόσο στον συγκεκριμένο αγώνα όσο και στον θεσμό ενώ ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra έδειξε σημάδια των δυνατοτήτων του συνδυασμού στην Πορταριά και θέλει να συνεχίσει σε ανάλογο τέμπο.


Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στην Καλαμάτα και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν σε Σέρρες, Θήβα και Πτολεμαΐδα καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.