Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Legends on Track - Serres ...


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ, 27-29/9 
23 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
4 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
1 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Γνωρίστε από κοντά και οδηγήστε μαζί στην πίστα με τον 15 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Giacomo Agostini, τους τρείς φορές Παγκόσμιους Πρωταθλητές Freddie Spencer και Pier Paolo Bianchi και τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Carlos Lavado.
Θα υπάρξουν τέσσερις κατηγορίες αναβατών και το ωράριο χρήσης της πίστας θα είναι από τις 10:00-19:00.


Oι κατηγορίες θα είναι οι κάτωθι:
1) CLASSICS: Περιλαμβάνει όλες τις μοτοσυκλέτες που κατασκευάστηκαν πριν το 1986 συμπεριλαμβανομένης και αυτής της χρονιάς.
2) MODERN ERA FAST: Για όλες τις Supersport, Superbike και Racing μοτοσυκλέτες με έτος κατασκευής μετά το 1986. Απευθύνεται σε γρήγορους αναβάτες και αγωνιζόμενους.
3) MODERN ERA INTERMEDIATE: Για όλες τις Supersport, Superbike και Racing μοτοσυκλέτες με έτος κατασκευής μετά το 1986. Απευθύνεται σε αναβάτες ενδιάμεσου οδηγικού επιπέδου.
4) DUCATI CLUB: Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες Ducati ανεξάρτητα με την χρονολογία παραγωγής και το οδηγικό επίπεδο του αναβάτη.
Oι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα οδηγηθούν σε πίστα πρωτότυπες MotoGP μοτοσυκλέτες και πιο συγκεκριμένα οι CRT της ομάδας Avintia.
Παράλληλα οι λιγοστοί τυχεροί θα μπορέσουν να απολαύσουν την συναρπαστική εμπειρία της συνοδήγησης στην πίστα ως συνεπιβάτες του τρείς φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Freddie Spencer.
Tην προμήθεια σε ελαστικά του ανωτέρω έχει αναλάβει η Dunlop που θα προσφέρει πώληση και πλήρη τεχνική κάλυψη για όλους τους συμμετέχοντες στον τομέα αυτό μέσω του Νίκου Περιστερά καθ όλη την διάρκεια του τριημέρου.


Tην Παρασκευή το βράδυ στον χώρο της πίστας θα διοργανωθεί πάρτι για το καλωσόρισμα των Παγκόσμιων Πρωταθλητών ενώ στον ίδιο χώρο θα διατίθενται μπλουζάκια, αναμνηστικά και βιβλία που παραπέμπουν στην ένδοξη δράση των ανωτέρω.
Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη, ενώ για περαιτέρω πληροφορίες και συμμετοχές πρέπει να επικοινωνήσετε με την κα Ουέλτς στα 6987864303 ή στο mail: welchcathy07@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Στην Δημητσάνα με τον φακό ...

 

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ