1/9/19

39η Ανάβαση Πορταριάς "Δ. Γαρουφαλιάς"...

Ο πυρετός προετοιμασιών συνεχίζεται από τα μέλη της Λ.Α.Βόλου εν όψει του αγώνα της 39ης Ανάβασης Πορταριάς "Δημήτρης Γαρουφαλιάς" 2019 που θα διεξαχθεί στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας αποτελεί τον πέμπτο (5) γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων. Για μια ακόμη χρονιά ο αγώνας έχει τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία είναι αρωγός σε κάθε διοργάνωση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου συμβάλλοντας έτσι ακόμη περισσότερο σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός που διαδραματίζεται στην περιοχή μας, καθώς βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ καθώς και της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων. Όλοι οι διεκδικητές θα δηλώσουν συμμετοχή και οι μάχες προμηνύονται σπουδαίες στην ένδοξη διαδρομή, στο βουνό του Πηλίου. Μια ματιά στο πρόγραμμα του αγώνα τώρα, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και από ώρα 08:00 – 11:00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά και εν συνεχεία στις 12:00 θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων χρονομετρημένων δοκιμών η οποία θα πραγματοποιηθεί σε 3 σκέλη. Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ο αγώνας ξεκινά στις 10:00 και για την ανάδειξη των νικητών σε Ομάδες και κλάσεις και για το αποτέλεσμα θα προσμετρήσει το άθροισμα των χρόνων και στα δύο σκέλη που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα. Ο δρόμος και τις δύο ημέρες θα κλείσει μία ώρα πριν την έναρξη, δηλαδή για τις δοκιμές το Σάββατο 11:00 από την διασταύρωση Άλλης Μεριάς και τη διασταύρωση Αηδονοφωλιές και του αγώνα την Κυριακή στις 09:00 από τα ίδια σημεία. Εναλλακτικές διαδρομές, μέσω Αηδονοφωλιές - Κουκουράβα – Μακρινίτσα – Πορταριά, καθώς επίσης και μέσω Αγριάς – Δράκειας – Χάνια.
Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές την Κυριακή 8/9 στις 15:00 στην Πλατεία της Πορταριάς.
Την Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενεί το Ξενοδοχείο Portaria.
Μέγας Χορηγός του αγώνα, η εταιρεία Fitto επίσημος διανομέας της γερμανικής εταιρείας PÄX Food AG για αφυδατωμένα φρούτα και λαχανικά. Χορηγοί το Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ , η εταιρεία ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε προϊόντα ζύμης, η Αντιπροσωπεία HONDA Μάτσικα Α.Ε στο Βόλο.
Υποστηρικτές του αγώνα, οι Αγγλόπουλος Racing, Food Service ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Α.Ε, Ελαστικά ΑΝΤΩΝΟΒΑΡΔΑΚΗΣ, Γερανομεταφορές ΚΕΦΑΛΑΣ, Ξενοδοχεία PORTARIA & SPA, Xenia Palace, ο Συνεταιρισμός Ζαγοράς ΖΑΓΟΡΙΝ, Cafe GIUSTO.
Χορηγοί Επικοινωνίας, οι Εφημερίδες ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, η Τηλεόραση του ΑSTRA, το περιοδικό 4 TROXOI, το 321 GO, το ραδιόφωνο κανάλι Ένα 90,4fm, η Τηλεόραση ATTICA TV, το e-volos.gr, το Voliotaki.gr καθώς και η TechltSerious Productions.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ Θησέως 27 τηλ & fax: (24210) 55339, όπως επίσης στο 6945 853310 (Αντ. Σταφυλοπάτης ) – 6983 601734 (Γεωργ. Μπέτας). Καθώς και από τα social media, στις σελίδες http://www.lavolos.gr, Facebook: http://www.facebook.com/AnavasiPortarias

Σας περιμένουμε !!!