17/7/19

9ο "Laser Derma Med" Rally Sprint Αιγίου ...


Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο να πάρει εκκίνηση από την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων για το 9ο "Laser Derma Med" ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ. Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου, Α.Λ.Μ.Α., έχει τα πάντα έτοιμα και περιμένει να υποδεχτεί τα 28 αγωνιστικά πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή.
Στις 20 κ 21 Ιουλίου το 9ο "Laser Derma Med" ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Αιγίου από την ΑΛΜΑ Αιγίου. Αποτελεί τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Σπριντ Νοτίου Ελλάδας για το 2019, της ΟΜΑΕ. Κέντρο του αγώνα θα αποτελέσει η Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων Αιγίου και η Ειδική Διαδρομή ΦΤΕΡΗ όπου θα τρέξουν τα αυτοκίνητα θα είναι το οδικό τμήμα Φτέρη – Σελινούντας. Η μεγάλη και απαιτητική αυτή διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμβολή και βοήθεια του Δήμου Αιγιαλείας, των φορέων και υπηρεσιών αυτού, καθώς και τους υποστηρικτές και χορηγούς. Κάθε χρόνο δίπλα μας βρίσκεται το ΝΠΔΔ Αιγιαλείας που μας στηρίζει οικονομικά και υλικά. Επίσης φέτος ο αγώνας παίρνει την ονομασία του από τον μέγα χορηγό "Laser Derma Med", το κέντρο αισθητικής ιατρικής και αποτρίχωσης laser, όπου εξασφάλισε την δωρεάν διαμονή για τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν εκτός νομού Αχαΐας. Ακόμα κοντά μας είναι και η BKP Cars and Racing Team, το Ρεκτιφιέ ΟΤΕΜ, τα κατάστημα Ανταλλακτικών Παπαδόπουλος Λάμπης και το KTEO AIΓΙΟΥ. Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας protionline.gr, ΠΡΩΤΗ της Αιγιάλειας και time2rally.gr για τις δημοσιεύσεις τους και τις αναφορές τους. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς που βοήθησαν με τις χορηγίες τους για ακόμα μία χρονιά γεμίζοντας το σχετικό φυλλάδιο – οδηγό για τον αγώνα, το οποίο θα διανεμηθεί την Παρασκευή στο κέντρο του Αιγίου μαζί με την εφημερίδα "ΠΡΩΤΗ της Αιγιάλειας" και επίσης θα μοιράζεται στα Ψηλά Αλώνια και περιλαμβάνει πλούσιο υλικό και την λίστα με τις συμμετοχές. Η απαιτητική Ε.Δ.-Φτέρη, είναι πλέον πλήρως ετοιμασμένη από την ΑΛΜΑ, έχει μήκος 17,10 χλμ και θα πραγματοποιηθεί τρεις φορές, ένα νυχτερινό πέρασμα το Σάββατο και δύο περάσματα την Κυριακή το πρωί. Η κατηφορική φορά της διαδρομής κάνει το έργο των αγωνιστικών ακόμα πιο δύσκολο, παράλληλα όμως προσφέρει περισσότερο θέαμα στους θεατές. Οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να δουν μια Ε.Δ. που τα συνδυάζει όλα. Έχει γρήγορες αλλά και αργές στροφές, με κρυφές ευθείες που ανεβάζουν την μέση ταχύτητα, καλή ποιότητα οδοστρώματος και πλατύ δρόμο.
Το Service Park για όλο το διήμερο θα φιλοξενηθεί στον χώρο των Υψηλών Αλωνίων όπου εκεί το Σάββατο το βράδυ στις 20:30 στην Πανηγυρική Εκκίνηση θα γίνει και η παρουσίαση των αγωνιστικών πληρωμάτων, παρουσία των παρευρισκομένων θεατών. Η λίστα των συμμετοχών είναι πολύ πλούσια περιλαμβάνοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους έντεκα θα είναι οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την ΑΛΜΑ Αιγίου και εκμεταλλευόμενοι την καλή γνώση του δρόμου θα προσπαθήσουν για ένα καλό αποτέλεσμα. Τα δυνατότερα αυτοκίνητα των κατηγοριών C2 και C3 θα έχουν το πλεονέκτημα για μια καλή θέση στην Γενική Κατάταξη, αλλά όπως έχουμε δει ότι και οι πολύ ανταγωνιστικές μικρότερες κατηγορίες C4, C5 με έξι και εννέα πληρώματα αντίστοιχα, κρύβουν ταχύτατους οδηγούς με ταλέντο που καταφέρνουν και κερδίζουν δυνατότερα αυτοκίνητα. Τέλος την δικιά τους μάχη για την νίκη θα δώσουν τα εννέα πληρώματα της κατηγορίας C6. Αναλυτικότερα δείτε στην ιστοσελίδα της ΑΛΜΑ (www.alma-aigiou.gr).


Ευχόμαστε καλό αγώνα και καλό τερματισμό σε όλα τα πληρώματα!
Σας περιμένουμε όλους στην εκκίνηση το Σάββατο το βράδυ και στην Ε.Δ.:ΦΤΕΡΗ !!!