Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

9ο "Laser Derma Med" Rally Sprint Αιγίου ...


Έχουμε μπει στην τελική ευθεία ενόψει του ασφάλτινου αγώνα ράλλυ αυτοκινήτων που θα διεξαχθεί στην πόλη του Αιγίου για τον θεσμό του Κυπέλου Ασφάλτινων Ράλλυ Νοτίου Ελλάδος, αγώνας που διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α.) Αιγίου, μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ.
Μετά τον αγώνα του Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, ο θεσμός ταξιδεύει στην περιοχή της Αιγιάλειας για να πραγματοποιηθεί ο τρίτος γύρος του. Το 9ο "Laser Derma Med" ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ θα έχει ως Ειδική Διαδρομή, την ΕΔ. Φτέρη, μήκους 17,10 χλμ με κατηφορική φορά.
Η διαδρομή αυτή θα γίνει τρεις φορές μέσα στο διήμερο και θα περιλαμβάνει ένα νυχτερινό πέρασμα το Σάββατο και δύο περάσματα την Κυριακή. Τα συνολικά απολαυστικά αγωνιστικά χιλιόμετρα φτάνουν τα 51,30 χλμ. και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα τα 179,10 χλμ. Οι γνώστες ξέρουν ότι είναι μια Ειδική Διαδρομή που τα συνδυάζει όλα. Έχει γρήγορες αλλά και αργές στροφές, με κρυφές ευθείες που ανεβάζουν την μέση ταχύτητα, καλή ποιότητα οδοστρώματος και πλατύ δρόμο. Από 1η Ιουλίου ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής μέσω του Συστήματος Διαχείρισης Αγώνων της ΟΜΑΕ, έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019(ΕΔΩ!).
H οργανωτική επιτροπή κατάφερε να εξασφαλίσει την δωρεάν διαμονή, γα τα πληρώματα εκτός Νομού Αχαΐας, για το Σάββατο 20 Ιουλίου και αυτό το οφείλουμε στο χορηγό ονομασίας το κέντρο αισθητικής ιατρικής και laser αποτρίχωσης «Laser Derma Med». Παρακαλούνται οι αγωνιζόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα, στα τηλέφωνα 6977862988 και 6936938286, για να κανονίσουν την διαμονή τους, γιατί λόγω καλοκαιρινής σεζόν η διαθεσιμότητα των καταλυμάτων είναι περιορισμένη.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.alma-aigiou.gr

Πρόγραμμα Αγώνα

Σάββατο 23 Ιουλίου
• Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος 
16:00-18:30 ΠΛ.ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ
• Πανηγυρική Εκκίνηση - Εκκίνηση Αγώνα 
20:30 ΠΛ.ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ
• Εκκίνηση ΕΔ-ΦΤΕΡΗ 1 
21:33 Χωριό Φτέρη
Κυριακή 24 Ιουλίου
• Εκκίνηση ΕΔ-ΦΤΕΡΗ 2 
10:33 Χωριό Φτέρη
• Εκκίνηση ΕΔ-ΦΤΕΡΗ 3
12:56 Χωριό Φτέρη
• Tερματισμός
13:36 ΠΛ.ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ
• Απονομή Επάθλων Κυριακή 24 Ιουλίου 
15:15 ΠΛ. ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...