Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δραστηριότητα Ο.Μ.Α.Θ. ...


Με την παρέλευση του 4ου Rally Αλμυρός 2019 και των εκλογών το πρόγραμμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς με μία θρυλική ανάβαση αυτή της Ριτσώνας που προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων και μία τελείως νέα αυτή της Φλώρινας που προσμετρά στο αντίστοιχο κύπελλο Βορείου Ελλάδας
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα εκπροσωπηθεί ούτε λίγο ούτε πολύ από πέντε αθλητές συνολικά και στις δύο αναβάσεις.


Ξεκινώντας από την Ανάβαση Ριτσώνας όπου ο Δημήτρης Μπίκας με Citroen Saxo θέλει να αφήσει πίσω του το άτυχο ντεμπούτο του δοκιμάζοντας στην πολύ ανταγωνιστική Ν2.


Με ίδιο αυτοκίνητο αλλά στην κλάση Α6 θα συμμετάσχει και ο Βασίλης Ανάγνου στην δεύτερη συμμετοχή στην συγκεκριμένη ανάβαση έχοντας αφήσει πολλές υποσχέσεις με τις επιδόσεις του το 2018.


Τέλος στην ανάβαση Φλώρινας που ο Παναγιώτης Συτζάκης με Suzuki Swift θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα στοχεύοντας σε συλλογή εμπειριών την ώρα που ο Μιχάλης Παρασκευάς θα συμμετάσχει και αυτός με Suzuki Swift θέλοντας να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στον θεσμό.


Τέλος ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 δείχνει αγώνα με τον αγώνα να βελτιώνεται και θέλει να κάνει το ίδιο και στον νεοσύστατο αγώνα
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στις αναβάσεις Ριτσώνας και Φλώρινας καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ