8/6/19

Δραστηριότητα Ο.Μ.Α.Θ. ...


Με την παρέλευση του 4ου Rally Αλμυρός 2019 και των εκλογών το πρόγραμμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς με μία θρυλική ανάβαση αυτή της Ριτσώνας που προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων και μία τελείως νέα αυτή της Φλώρινας που προσμετρά στο αντίστοιχο κύπελλο Βορείου Ελλάδας
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα εκπροσωπηθεί ούτε λίγο ούτε πολύ από πέντε αθλητές συνολικά και στις δύο αναβάσεις.


Ξεκινώντας από την Ανάβαση Ριτσώνας όπου ο Δημήτρης Μπίκας με Citroen Saxo θέλει να αφήσει πίσω του το άτυχο ντεμπούτο του δοκιμάζοντας στην πολύ ανταγωνιστική Ν2.


Με ίδιο αυτοκίνητο αλλά στην κλάση Α6 θα συμμετάσχει και ο Βασίλης Ανάγνου στην δεύτερη συμμετοχή στην συγκεκριμένη ανάβαση έχοντας αφήσει πολλές υποσχέσεις με τις επιδόσεις του το 2018.


Τέλος στην ανάβαση Φλώρινας που ο Παναγιώτης Συτζάκης με Suzuki Swift θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα στοχεύοντας σε συλλογή εμπειριών την ώρα που ο Μιχάλης Παρασκευάς θα συμμετάσχει και αυτός με Suzuki Swift θέλοντας να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στον θεσμό.


Τέλος ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 δείχνει αγώνα με τον αγώνα να βελτιώνεται και θέλει να κάνει το ίδιο και στον νεοσύστατο αγώνα
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στις αναβάσεις Ριτσώνας και Φλώρινας καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.