2/5/19

Η Zhidou Greece στο 12ο Hi-Tech EcoMobility Rally ...


Μετά την περσινή επιτυχία στη Θεσσαλονίκη η «Green Revo Team» της Zhidou Greece ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά η ομάδα συμμετέχει στο 12ο Hi-Tech Ecomobility Rally 2019 με 2 αυτοκίνητα και μάλιστα τις κορυφαίες εκδόσεις της γκάμας D2S. Αξίζει να συμπληρώσουμε ότι από τα δύο αυτοκίνητα της ομάδας, το μεν κίτρινο D2S ανήκει στην γενική αντιπροσωπεία της Zhidou στην Ελλάδα (N. Ζυμπάς α.ε.), το δε μπλε το οποίο ταξίδεψε από την Κρήτη ειδικά για τον αγώνα, στην Zhidou Χανίων (Χρ. Ρεξάκης). Υπενθυμίζουμε πως τo αμιγώς ηλεκτροκίνητο Zhidou D2S, το οποίο μπορείτε να δείτε από κοντά στο κέντρο της Αθήνας το προσεχές Σαββατοκύριακο, είναι ένα κόμπακτ προσθιοκίνητο αυτοκίνητο πόλης με πολύ καλές επιδόσεις, εξαιρετική αυτονομία (180 χλμ.) χάρη στην συστοιχία προηγμένων μπαταριών λιθίου με ηλεκτρόδια υψηλής απόδοσης τελευταία γενιάς (τύπος LiNiCoMnO2), εκπληκτική οικονομία (1,1 € ανά 100 χλμ.), σχεδόν μηδενικό κόστος συντήρησης και υπερπλήρες πακέτο στάνταρ εξοπλισμού (ηλεκτρικά παράθυρα, καθρέπτες και κλειδαριές, υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, αυτόματο κλιματισμό, οθόνη διασύνδεσης πολυμέσων συστήματος Android, σπορ δερμάτινα-πλήρως ρυθμιζόμενα καθίσματα και τιμόνι, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, led προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου, κ.ά.). 


Σημειώστε τέλος ότι 12ο Hi-Tech Ecomobility Rally 2019, το οποίο ανοίγει την αυλαία των 14ων αγώνων του E-Rally Regularity Cup 2019 της FIA, ξεκινά το Σάββατο 4/5 στις 14:00 από την Πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο της Αθήνας και ολοκληρώνεται στον ίδιο χώρο την Κυριακή 5/5 το απόγευμα στις 18:30. Ο διήμερος αγώνας έχει συνολικό μήκος 331 χλμ. και περιλαμβάνει 9 Εδικές Διαδρομές, εκ των οποίων η 3η και η 4η (οι δύο τελευταίες του Σαββάτου 4/5) «Λίμνη Βουλιαγμένης» και «Λαμπρικά» είναι νυχτερινές. 
Ενημέρωση για τον διεθνή αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του διοργανωτή, Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο.) www.heliev.gr.