Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Drag Racing κυπέλλου Βορείου Ελλάδος...


Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου το αεροδρόμιο ζυγού Ξάνθης θα φιλοξενήσει τον 2 αγώνα Drag Racing κυπέλλου βορείου Ελλάδος .
Ο αγώνας θα γίνει από την Α.ΛΕ.ΞΑΝΘΗΣ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και της ΑΜΟΤΟΕ.
Οι συμμετοχές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 20 Μαΐου και κλείνουν την Παρασκευή 21 Ιουνίου για τα αυτοκίνητα και την Πέμπτη 27 Ιουνίου για τις μοτοσυκλέτες. Μπορείτε να δηλώνετε στο fb με προσωπικό μήνυμα τα εξής:
Κατηγορία, ονοματεπώνυμο, όχημα, χορηγούς.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο(δίπλωμα) της ΟΜΑΕ και της ΑΜΟΤΟΕ και να είναι σε ισχύ. Για όσους δεν έχουν δίπλωμα στα αυτοκίνητα, www.e-omae-epa.gr, νέα εγγραφή, εγγραφή νέου αθλητή, συμπλήρωση κάρτας και κάρτας υγείας και πληρωμή. Για όσους δεν έχουν δίπλωμα στις μοτοσυκλέτες πρέπει να απευθυνθούν σε σωματείο.
Η τιμή συμμετοχής για τα αυτοκίνητα είναι 120 ευρώ για τις OPEN, A, B κατηγορίες, 100 ευρώ για τις index, 50 ευρώ για τις δεύτερες. Η πρώτη συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών. Όλοι οι οδηγοί αυτοκινήτου δηλώνουν μόνοι τους συμμετοχή στο www.e-omae-epa.gr, Πηγαίνοντας στους αγώνες-δήλωση συμμετοχής και πληρώνοντας το παράβολο που ορίζει η ομοσπονδία αναλόγως την κατηγορία τους. Το υπόλοιπο ποσό πληρώνεται στον διοικητικό έλεγχο(στο αεροδρόμιο).
Η τιμή συμμετοχής για τις μοτοσυκλέτες είναι 100 ευρώ για την πρώτη και 50 ευρώ για την δεύτερη. Η κατηγορία free pass κοστίζει 50 € με 4 περάσματα και η κατηγορία Junior Dragster θα πληρώνει 20 ευρώ. Η πρώτη συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών. Ο κάθε αθλητής πρέπει να επικοινωνήσει με το σωματείο του έως τις 27/06/2019 για να τον δηλώσει στο σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ. Η πρώτη συμμετοχή πληρώνεται μέσω του σωματείου σας και η δεύτερη στον διοικητικό έλεγχο στην πίστα. Δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές που δεν θα υπάρχουν στα ηλεκτρονικά συστήματα των ομοσπονδιών. Η δήλωση στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ γίνετε από τους αθλητές με τους κωδικούς τους, οι κωδικοί όλων των αθλητών είναι οι εξής: username είναι το επίθετο τους με κεφαλαία Ελληνικά, και password είναι η ημερομηνία γεννήσεως τους.
Οι κατηγορίες αυτοκίνητου OPEN-A-B και index 9-10-11 θα αγωνισθούν 200 μετρά και για όλες τις κατηγορίες μοτοσυκλετών είναι 200 μετρά .

Πληροφορίες στο τηλ: 6987698407

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ