10/4/19

Ενημέρωση ...


Ο Πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Άγγελος Μπαβέλας αποκαλύπτει, απαντά σε ερωτηματικά και δημιουργεί και καινούρια σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Στράτο Φωτεινέλη, η οποία θα συζητηθεί.. 
Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00 και την Κυριακή στις 10:00. Την Κυριακή επίσης στις 18:00 προβάλλονται οι εκπομπές "R-Evolution" και μισή ώρα τα "Παγκόσμια Πρωταθλήματα". Όλες οι εκπομπές προβάλλονται μέσα από το Δίκτυο της HELLAS NET, καθώς και από το Star Κεντρικής Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και τα κανάλια TV Super και Αχάια TV στην Πελοπόννησο. Παράλληλα οι εκπομπές αναρτώνται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook: ΕΔΩ!
Παράλληλα και αυτή την εβδομάδα ισχύει το ραδιοφωνικό εβδομαδιαίο ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 του Πειραιά. Όπως κάθε εβδομάδα θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολλούς ανθρώπους προς ενημέρωση και ψυχαγωγία. Η εκπομπή “Autosprint Live” μεταδίδεται την Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 19:00 από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδκτυακά από το www.kanaliena.gr.