Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

4ο Rally Αλμυρός - More Rally for Your Money ...


Με την έλευση του Απριλίου μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία του 4ου Rally Αλμυρός 2019 ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις παροχές και το πρόγραμμα του αγώνα.
Με τρεις πετυχημένες διοργανώσεις να έχουν προηγηθεί ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμου Αλμυρού έχει ήδη αποδείξει πώς μπορεί να βελτιώνεται και να δημιουργεί ένα αγώνα φιλικό προς τους αθλητές που ενσωματώνεται στην τοπική κοινωνία με τον καλύτερο τρόπο αφού έχουμε δει τον κόσμο από τα χωριά που εμπλέκονται στον αγώνα να συμμετέχουν ενεργά και να θεωρούν πλέον τον εαυτό τους αναπόσπαστο κομμάτι αυτού.
Όλοι πλέον γνωρίζουν πως το Rally Αλμυρός είναι ένας παραθαλάσσιος αγώνας ο οποίος σύμφωνα και με την ημερομηνία που διεξάγεται φέτος  παρουσιάζεται σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία ανοιξιάτικη απόδραση με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας λίγο πριν η ζέστη και ο καύσωνας κάνουν την εμφάνιση τους. Έτσι την Παρασκευή 10 Μαΐου το βράδυ στο Αρχοντικό στο δάσος Κουρί  αποτελεί και τον χώρο του Service Park της πρώτης ημέρας του αγώνα θα φάμε όλοι παρέα σε μία εκδήλωση που συνετέλεσε τα μέγιστα το 2018 ώστε να γνωριστούν ή να ξανασυναντηθούν όλοι οι αθλητές και να δημιουργηθεί ένα κλίμα ευγενούς άμιλλας μεταξύ τους. Το Σάββατο 11 Μαΐου ο τεχνικός έλεγχος του αγώνα θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού το πρωί και το απόγευμα στο ίδιο σημείο θα τελεστεί η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα που παράλληλα θα αποτελέσει και το parc ferme του αγώνα αφού ας μην ξεχνάμε πως το Rally Αλμυρός επιστρέφει στον διήμερο χαρακτήρα φέτος με την απογευματινή ειδική Αλμυρός μήκους 6,0χλμ να διεξάγεται δύο φορές το μεσημέρι και το απόγευμα του Σαββάτου. Την Κυριακή το αγωνιστικό πρόγραμμα του αγώνα παραμένει αναλλοίωτο με κέντρο του αγώνα το Service Park της Σούρπης και τις ειδικές διαδρομές Άγιοι Θεόδωροι-Πτελεός-Σούρπη  μήκους 12,65χλμ και Νηες μήκους 6,08χλμ να διεξάγοντας τρεις φορές έκαστη με τους αγωνιζόμενους να επιστρέφουν στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού για να δουν την καρό σημαία του τερματισμού έπειτα από ένα χορταστικό αγώνα δύο ημερών, οχτώ ειδικών και 68,19 αγωνιστικών χιλιομέτρων ενώ στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των διακριθέντων.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού θα παρέχει στους αθλητές αυτοκινητάμαξα αρχικά από Θεσσαλονίκη και Αθήνα επιδοτώντας με 500€ του κόστους της κάθε μία ενώ σε περίπτωση ύπαρξης ενδιαφέροντος και από άλλες περιοχές θα υπάρξει η αντίστοιχη παροχή.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνει τόσο η χώρα όσο και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσφέρει μειωμένο παράβολο το οποίο διαμορφώνεται  (από 330€ για αυτοκίνητα έως 1600cc και 360 για αυτοκίνητα πάνω από 1600cc) σε 230€ για όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως κυβικών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Ανανέωση στόλου ...

Το αμαξοστάσιο των Τρόλεϊ στην Νέα Φιλαδέλφεια (Κόκκινος Μύλος) επισκέφτηκε, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, προκειμένου να εξετάσει μία σειρά ζητημάτων, που αφορούν την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και του παρεχόμενου συγκοινωνιακού έργου των Τρόλεϊ προς τους πολίτες. Ο αρμόδιος Υφυπουργός, άκουσε και κατέγραψε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων, σχετικά με την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας, την ποιότητα εργασίας των οδηγών, αλλά και την προστασία τους στο πλαίσιο της δύσκολης καθημερινότητάς τους. Στην συνέχεια ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και με τον Διευθύνοντα Συμβούλο της Ο.ΣΥ, Στέφανο Αγιάσογλου, τον Γενικό Διευθυντή Παραγωγής της Ο.ΣΥ., Γιώργο Δρόση. Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στα Τρόλεϊ (πρώην ΗΛΠΑΠ), Στέλιος Ινεπέκογλου, έθεσε τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών στάθηκε στον εκσυγχρονισμό του στόλου των Τρόλεϊ με τα 200 νέα οχ

13ο GRAND PRIX - ΟΥΓΓΑΡΙΑ ...

Το 13Ο Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, πραγματοποιήθηκε στην πίστα «Ουγγαρόρινγκ» της Ουγγαρίας και μεταδόθηκε ζωντανά, αποκλειστικά, την Κυριακή 21 Ιουλίου, από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ ( https://www.antennaplus.gr ). Την παρθενική του νίκη έκανε ο Όσκαρ Πιάστρι,  ο οποίος πήρε την 1η νίκη της καριέρας του, με 2ο τον ομόσταβλό του στη McLaren, Λάντο Νόρις, ενώ την 3η θέση πήρε ο Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes. Η χθεσινή αναμέτρηση των μονοθέσιων κέρδισε το ενδιαφέρον των φίλων της Formula 1 στην Ελλάδα, καθώς ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της με 15,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και διαφορά 4,4 μονάδες από τον ανταγωνισμό. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις μάχες των οδηγών της Formula 1 το έδειξαν οι άνδρες με ποσοστό που έφτασε μέχρι και 25,1%. Και οι γυναίκες, όμως, παρακολούθησαν Formula 1 καταγράφοντας ποσοστό μέχρι και 24,8%.  Οι απεσταλμένοι της εκπομπής «FORMULA 1 SHOW» του ΑΝΤ1 και ANT1+, Μαρία Θωμά και Γιώργος Ανανίδας, μετέφεραν το κλίμα από το καυτό Ουγγαρόρι