Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ο MotorShow ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ...


Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από το 1ο MotorShow ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, που θα πραγματοποιηθεί στην  Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη, εκεί που χτυπά η καρδιά της αγοράς και του επαγγελματία οδηγού, από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου. Η Κεντρική Λαχαναγορά βρίσκεται σε ένα από τα πιο κομβικά εμπορικά σημεία της πόλης, σε μια βιομηχανική ζώνη στην οποία εδρεύουν πολυάριθμες εταιρίες, που μετατρέπουν την περιοχή σε ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά κέντρα των Αθηνών. Αυτός ο χώρος που σφύζει καθημερινά από επαγγελματίες και υποδέχεται χιλιάδες εμπορικά οχήματα κάθε κατηγορίας, θα μεταμορφωθεί για τρεις ημέρες σε έναν ξεχωριστό εκθεσιακό χώρο, για να παρουσιάσει όλα όσα ενδιαφέρουν τον επαγγελματία οδηγό, με επίκεντρο το βασικό εργαλείο της δουλειάς του - το αυτοκίνητο. Στο 1ο MotorShow έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους οι εισαγωγείς και αντιπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιριών της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών οχημάτων, προσφέροντας πλούσιο πεδίο επιλογών στο ενδιαφερόμενο κοινό.
Οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να αξιολογήσουν και να συγκρίνουν από κοντά τα αγαπημένα τους επαγγελματικά οχήματα με μια επίσκεψη, αλλά να τα οδηγήσουν και -γιατί όχι- να διαπραγματευτούν μια συμφέρουσα αγορά. 


Εκτός από τα οχήματα, θα φιλοξενηθούν εταιρίες του ευρύτερου κλάδου, όπως εταιρίες Leasing επαγγελματικών οχημάτων, ασφαλειών, τηλεματικής, ΙΚΤΕΟ κλπ. Χορηγός Τίτλου του 1ου MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος είναι η Hertz, η πρωτοπόρος εταιρία στην ενοικίαση και μίσθωση επαγγελματικών οχημάτων που στηρίζει και προωθεί τις νέες ιδέες στον κλάδο του επαγγελματικού οχήματος. Σας περιμένουμε την Κυριακή 31 Μαρτίου στα εγκαίνια της πρώτης αυτής έκθεση επαγγελματικών οχημάτων προκειμένου να βάλουμε τα θεμέλια για ένα σταθερό ετήσιο ραντεβού στην καρδιά της αγοράς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...