Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Continental χορηγός στο Extreme E off-road ...


Χορηγός στη σειρά αγώνων, Extreme E off-road για ηλεκτροκίνητα οχήματα, πρόκειται να γίνει σύντομα η Continental. Με βιώσιμα ηλεκτρικά SUVs και τεχνολογία ελαστικών από την Continental, η νέα σειρά αγώνων θα στείλει τους αγωνιζόμενους στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου. Οι διοργανωτές του Extreme E αναμένουν τη συμμετοχή  δώδεκα ομάδων, οι οποίες  θα λάβουν μέρος στην εναρκτήρια περίοδο, με εκκίνηση σε 2 χρόνια από σήμερα.  Η δοκιμή των πρωτότυπων οχημάτων προγραμματίζεται για τον Απρίλιο του 2019. Η Continental, αρχικά, θα αποτελεί ιδρυτικό συνεργάτη της σειράς Extreme E, και Premium Partner, από το 2021.
Η Continental, ως  κατασκευαστής κορυφαίων ελαστικών, θα εξασφαλίσει τέλεια πρόσφυση στο δρόμο, είτε πρόκειται για τα Ιμαλάια, είτε  για τις ακτές του Ινδικού Ωκεανού, την Αρκτική, την έρημο ή ακόμη και τις τροπικές περιοχές.  Σε αυτές τις τοποθεσίες, η σειρά αγώνων Extreme E, θα δώσει έμφαση στις προκλήσεις, που ήδη αντιμετωπίζουν σήμερα, όσοι ζουν σε αυτά τα οικοσυστήματα.
«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτήν τη νέα συνεργασία», δήλωσε ο Nikolai Setzer, υπεύθυνος για το τμήμα Ελαστικών  και Εταιρικών Αγορών, στην Continental AG. «Το Extreme E είναι μια πολύ νέα μορφή αγωνιστικών αθλημάτων που προσφέρει την ευκαιρία να αποδείξουμε πως τα εξαιρετικά & πολύ υψηλών επιδόσεων ελαστικά μας μπορούν να τα καταφέρουν σε ακραίες συνθήκες. Οι οδηγοί, σε αυτή την περιπετειώδη off-road σειρά αγώνων, θα καταλάβουν πώς η κορυφαία απόδοση συναντά την ασφάλεια, ανεξάρτητα από το είδος του εδάφους. Η αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού, απέναντι σε τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις, όπως η κλιματική αλλαγή, η υπεύθυνη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και η προστασία σημαντικών οικοσυστημάτων, αποτελεί για την Continental έναν σημαντικό παράγοντα για την υποστήριξη αυτής της σειράς αγώνων.  Η αφοσίωση στις αξίες της αειφορίας είναι βασική προτεραιότητα στην Continental  και αυτό ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τους στόχους του Extreme E. Η Continental  θα εξοπλίσει όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα των αγώνων  με τα κατάλληλα ελαστικά για το αντίστοιχο έδαφος».
Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Formula E, Alejandro Agag, πρόσθεσε: «Πάντα με διέκρινε το πάθος για την πρόοδο της τεχνολογίας των ηλεκτρικών οχημάτων και τον αντίκτυπο που μπορούν να έχουν οι λύσεις καθαρής αυτοκίνησης στις προσπάθειες για την ανάσχεση της παγκόσμιας  κλιματικής αλλαγής. Πιστεύω ακράδαντα ότι το Extreme E μπορεί να βοηθήσει, ώστε ο κόσμος μας  να καταστεί περισσότερο και πιο γρήγορα βιώσιμος.  Παράλληλα, διαθέτουμε μια ιδανική ομάδα, για να κάνουμε αυτήν την φιλοδοξία πραγματικότητα: Ο Gil de Ferran είναι ηγέτης στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ στο πρόσωπο του David de Rothschild και του Fisher Stevens, το Extreme E έχει βρει δύο από τους καλύτερους στο είδος τους. Με τον ίδιο τρόπο, καλωσορίζουμε στη διοργάνσωση την Continental Tires, γεγονός, που αποτελεί για εμάς μια τεράστια ώθηση και αποδεικνύει την ισχυρή μας εμπορική διάθεση να αναπτύξουμε αυτό το βιώσιμο, αθλητικό και ψυχαγωγικό concept».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Στην Δημητσάνα με τον φακό ...

 

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ