15/1/19

Φεστιβάλ μεταχειρισμένων Peugeot ...


Η Peugeot διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά το Φεστιβάλ Επιλεγμένων μεταχειρισμένων μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι. Αναλυτικότερα, από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2019, τα δημοφιλή μοντέλα της Peugeot 108, 208, 308 και 2008, διατίθενται ελαφρώς μεταχειρισμένα σε πλήθος εκδόσεων και επιπέδων εξοπλισμού, συνοδευόμενα από μια σειρά προνομιακά οφέλη και σημαντικές διευκολύνσεις.
Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση (έως πέντε χρόνια), δωρεάν ασφάλεια και οδική βοήθεια για ένα έτος, πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας 2019, ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης, ειδικές εκπτώσεις σε μελλοντικά service και ανταλλακτικά αλλά και πληρωμένο το κόστος μεταβίβασης του αυτοκινήτου. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα ανταλλαγής και χρήσης ευνοϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης.
Παράλληλα στις εκθέσεις της Peugeot πανελλαδικά θα βρίσκονται προς πώληση πολλά, επιλεγμένα μεταχειρισμένα άλλων εταιρειών.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν για το παραπάνω διάστημα να απευθυνθούν στο εγχώριο δίκτυο διανομέων και εξουσιοδοτημένων συνεργείων Peugeot σε 43 σημεία σε όλη τη χώρα.