Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Σ.Ο.Α.Α. ...


Σε μια πολύ όμορφη βραδιά με χαμόγελα και χιούμορ, έκοψαν την πρωτοχρονιάτική πίτα τους οι οδηγοί αγώνων στην ετήσια γιορτή του Σ.Ο.Α.Α., η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφεία του Συνδέσμου στον Πειραιά. Με μια κίνηση του Προέδρου του Σ.Ο.Α.Α., Μάριου Ηλιόπουλου, με πολλούς συμβολισμούς και αποδέκτες και τα επτά μέλη του Δ.Σ. έκοψαν με ενωμένα τα χέρια την πρωτοχρονιάτικη πίτα. 
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν περισσότεροι από 100 οδηγοί και άνθρωποι των αγώνων οι οποίοι χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda κατά την απονομή των κυπέλλων και αναμνηστικών τους. Οι Μίλτος Κύρκος, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και Φίλιππος Καλέσης για την Γενική κατάταξη, καθώς και οι Χαραλαμπόπουλος, Καλέσης και Κυρλαγκίτσης για τους Νέους, παρέλαβαν μαζί με τους υπόλοιπους οδηγούς τα τρόπαια του 2018 καθώς και τα χρηματικά έπαθλα, όπως έχει ορίσει η χορηγός εταιρεία SEAJETS. 
Το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Δημήτρης Μιχελακάκης, καθώς και ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Νίκος Πασσαλής. Ενώ την εκδήλωση τίμησε και φέτος ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, Νίκος Ηλιάδης. 


Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε πως στόχος όλων των οδηγών είναι το καλύτερο μέλλον των ελληνικών αγώνων το οποίο αφορά ατομικές αλλά και ομαδικές ενέργειες και θα έρθει μέσα από συλλογική προσπάθεια των οδηγών αλλά και των θεσμών ταυτόχρονα. Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΟΜΑΕ, ανέφερε πως πρέπει να προχωρήσουμε και να καλύψουμε τα θέματα στα οποία έχουμε μείνει πίσω και αυτό χρειάζεται ουσιαστική κινητήριο δύναμη από τον ΣΟΑΑ και την ΟΜΑΕ, στα θέματα ασφάλειας, ποιότητας και προβολής. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Στην Δημητσάνα με τον φακό ...

 

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ