9/1/19

Απονομή Επάθλων AC3 ...


Η πρώτη εκδήλωση για το 2019 συνδυάζει : Χειμερινή Περιήγηση- Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας - Απονομή Επάθλων, την Κυριακή 27/01/2019 στην Αρκαδία. Έχουμε αιτηθεί άδεια τέλεσης της εκδήλωσης,ώστε όσοι επιθυμούν να μπορούν να ταξιδέψουν με τα ιστορικά τους αυτοκίνητα από 07:00-24:00 με το ετήσιο ασφαλιστήριο που διαθέτουν. Το ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑ απέχει 164 χλμ. από την Βόρεια Αττική. Συνάντηση με τους φίλους-μέλη από την Αττική-Κορινθία-Αργολίδα-Αρκαδία, κατευθείαν στο καφέ σε απόσταση 100μ. από το Σπήλαιο Κάψια (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!), όχι πριν τις 10:00. Εκεί αναλόγως της ώρας άφιξης θα χωριστούμε σε 3 ομάδες προαιρετικά. 
Η μία ομάδα θα εισέλθει στο Σπήλαιο Κάψια (ως group/AC3) για ξενάγηση που είναι 35’-45΄ λεπτά. Η άλλη ομάδα(μέχρι 20 άτομα) θα επισκεφτεί σε απόσταση 2 χλμ. το Κτήμα-Οινοποιείο Καλόγρη για 35΄- 45΄λεπτά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!) και η τελευταία ομάδα (αργοπορημένοι ή όσοι δεν επιθυμούν ξενάγηση) θα απολαύσει τον καφέ της. Επιδίωξη μας είναι με χαλαρό ωράριο, να ολοκληρώσουν και οι 3 ομάδες την περιήγηση–καφέ μέχρι την 13:00.
Μόλις τελειώσουμε όλοι θα οδηγήσουμε απόσταση 5 χλμ. στο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!) για κοπή πίτας,λαχειοφόρο αγορά, απονομή επάθλων και γεύμα με επιλογή του καθενός από τον τιμοκατάλογο.
Μετά το τέλος του γεύματος, το πρόγραμμα είναι ελεύθερο για τον καθένα με δυνατότητες: για καφέ σε κοντινή απόσταση στο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!), για καφέ στο Λεβίδι σε απόσταση 6 χλμ. για επίσκεψη στο χιονοδρομικό Μαινάλου σε απόσταση 13χλμ, χρόνος 18 λεπτά ή την Βυτίνα σε απόσταση 28 χλμ. Χρόνος 25 λεπτά. Σας περιμένουμε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και από ώρα 10:00 στο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!) για να ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στην Αρκαδία. Θα χαρούμε να σας δούμε, να τα πούμε για τις εξελίξεις του ιστορικού οχήματος, να τιμήσουμε τους διακριθέντες, να θυμηθούμε τις ωραίες στιγμές του 2018 και να κάνουμε σχέδια για το μέλλον!
Παρακαλούμε για την επιβεβαίωση της παρουσίας σας το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 24/1/2019 ώστε να γίνουν έγκαιρα οι κρατήσεις και να διευθετήσει ανάλογα ο χώρος γεύματος–απονομής.
Το Οινοποιείο Καλόγρη έχει βραβευθεί από τους διεθνείς οργανισμούς Travel & Hospitality Awards και Luxury Travel Guide Awards ως το Καλύτερο Οινοποιείο της Πελοποννήσου και της Ελλάδος αντίστοιχα. Είναι το 1ο πιστοποιημένο  επισκέψιμο Οινοποιείο της Πελοποννήσου και το μοναδικό στη Μαντινεία.