Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστολή Σ.Ο.Α.Α. ...


Με την παρακάτω επιστολή "απάντησε" ο Σ.Ο.Α.Α. στην ανακοίνωση του προγράμματος αγώνων για το 2019.

Κύριοι, 

με την παρούσα επιστολή, ως εκπρόσωποι των οδηγών και συνοδηγών, θυμίζουμε ότι δεν έχει δοθεί καμία απάντηση στην επιστολή του ΣΟΑΑ προς την ΟΜΑΕ σχετικά με την σύνθεση της ΕΠΑ, αν υφίσταται και πότε συνεδριάζει. Στην ίδια επιστολή, ζητήσαμε το προσχέδιο του Προγράμματος αγώνων του 2019 το οποίο επίσης ποτέ δεν μας στείλατε.
Ο ΣΟΑΑ εδώ και πολλούς μήνες δεν έχει κληθεί σε καμία συνεδρίαση και ουδέποτε έχει ενημερωθεί, όπως και κανείς άλλος, τι έχει γίνει κατόπιν της παραίτησης της Προέδρου της ΕΠΑ. 
Για τους λόγους αυτούς, οι αγωνιζόμενοι θεωρούμε απαράδεκτη, προσβλητική και έξω από τα όρια της κοινής λογικής, την απόφαση της ΟΜΑΕ να προχωρήσει σε κατάρτιση του προγράμματος και γενικά της προκήρυξης των Πρωταθλημάτων του 2019. Η ενασχόληση της ΟΜΑΕ με τα θέματα που θα έπρεπε να έχει αποφασίσει η ΕΠΑ στην οποία συμμετέχει και ο ΣΟΑΑ, είναι υπέρβαση εξουσίας. 
Με δεδομένο ότι η πλειοψηφία των αγωνιζομένων δηλώνει αδυναμία να ακολουθήσει αυτό το πρόγραμμα, επιφυλασσόμεθα να τοποθετηθούμε επ’ αυτού με οποιαδήποτε σχόλια κριθούν απαραίτητα έπειτα από συζήτηση στο Δ.Σ.
Επίσης, αναλόγως απαράδεκτη και απαξιωτική για τους οδηγούς και συνοδηγούς των Ιστορικών είναι η απόφαση της ΟΜΑΕ να μην μετρήσουν τα Πρωταθλήματα Ιστορικών αυτοκινήτων 2018 και για το λόγο αυτό ζητούμε την άρση αυτής της απόφασης.
Ο ΣΟΑΑ, εκπροσωπώντας τους οδηγούς και συνοδηγούς αγώνων και λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της χώρας, ζητάει τη μείωση του παραβόλου έκδοσης των αγωνιστικών αδειών από 130€ σε 110€ καθώς και τη μείωση των παραβόλων συμμετοχής αγώνων από 80€ σε 70€.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Ανάβαση Πηλίου ...

Με 45 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί η 1η Ανάβαση Πηλίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί πρώτη φορά σε αυτή τη διαδρομή στον επαρχιακό δρόμο Άνω Λεχωνίων-Μηλέων. Η εκκίνηση ξεκινά από την διασταύρωση του Αγ.Βλασιου και τερματίζει σε 3.2χλμ προς τον Άγιο Γεώργιο που είναι πριν το πέταλο και τη διασταύρωση της Ι.Μ Αγίων Ταξιαρχών. Το Σάββατο το πρωί θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου στο Πανεπιστήμιο όπου το ωράριο είναι 9:00-12:00. Μετά τις 13:00 οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να πάνε προς τη διαδρομή της Ανάβασης και να στήσουν τα service τους. Ο χώρος του σέρβις είναι μετά τη γέφυρα του Παλαιοκάστρου (Πέστροφες). Εκατό μέτρα μετά τα σέρβις αρχίζει το warm up για περίπου 800 μέτρα ώστε να φτάσει στην εκκίνηση. Τα δοκιμαστικά θα αρχίσουν στις 16:00 (Λόγω των εκκλησιαστικών εκδηλώσεων που γίνονται στην Ι.Μ.). Το Σάββατο το βράδυ στις 21:00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση στην Κάτω Γατζέα. Εκει θα εκκινήσουν όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με την παρ

Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας ...

Ο 4ος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων του 2024, θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Ιουνίου από τον ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών), με την Ανάβαση Πιτίτσας, να είναι για ακόμα μία χρονιά στο καλεντάρι, επιβεβαιώνοντας πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες όλων των οδηγών. Ο Αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων. Για το 2024 η Ανάβαση Πιτίτσας θα ονομαστεί «Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας», στην μνήμη του Χρήστου Μπαντούνα που η μοίρα τον πήρε από κοντά μας τόσο νωρίς και άδικα. Μία από τις ιστορικότερες Αναβάσεις της χώρας μας, ρίχνει σημαία εκκίνησης, με την Ανάβαση Πιτίτσας να διεξάγεται από το 1973 και ο τίτλος «στυλοβάτης» του Ελληνικού Πρωταθλήματος δεν είναι άδικος. Ξεκίνησε το 1973 με νικητή τον «Λεωνίδα» που οδηγούσε ένα Πόρσε Καρέρα RSR, με την απόσταση του πρώτου αυτού αγώνα να ήταν 3,8 χιλιόμετρα. Η ανάβαση Πιτίτσας είναι αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος αναβάσεων και ο παλα

Ανάβαση Βαντέ ...

Με 20 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου η 3η Ανάβαση Βαντέ από την ΑΛΑΧανίων, αγώνας που προσμετράει στο Κύπελλο Αναβάσεων Κρήτης.