Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η επέλαση των Ferrari θα γίνει στην Πάτρα ...


Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) και το FERRARI OWNERS CLUB “PASSIONE ROSSA”,  διοργάνωσαν Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του event PATRAS 2019 FERRARI DAYS “PASSIONE ROSSA”, που θα πραγματοποιηθεί στην ΠΑΤΡΑ τον  Ιούνιο του 2019,  με Συνδιοργανωτή την MEDIA WORLD ADVERTISING.
Η αντίστροφη μέτρηση για τους εορτασμούς των 20 χρόνων ζωής του Ferrari Owner΄s Club «Passione Rossa», στην φιλόξενη Πάτρα, ήδη ξεκίνησε, με τους διοργανωτές να παραθέτουν μια πολύ όμορφα διοργανωμένη Συνέντευξη Τύπου, όπου προσέλκυσε αρκετά Μέσα Ενημέρωσης, Φορείς και λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, στην φιλόξενη Αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας. 
Στο πάνελ συμμετείχαν ο Εκπρόσωπος της ΦΙΛΜΠΑ κ. Νικόλαος Καπετανάκης, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Εκδήλωσης κ. Κυριάκος Καπετανάκης, ο Πρόεδρος του “Passione Rossa” κ. Φάμπιο Μπαρόνε και ο κ. Πάολο Μελισσάνο ως Συνδιοργανωτής από την Media World advertising, ο οποίος εκτελούσε και χρέη μεταφραστή.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Κυριάκος Καπετανάκης :
Η ΦΙΛΜΠΑ ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους που μας τιμούν με την παρουσία τους και σας χαιρετίζω έναν έναν ξεχωριστά. Δεν θα σας κουράσω καθώς οι επόμενοι ομιλητές θα αναλύσουν τα της εκδήλωσης. Απλά να αναφέρω πως η ΦΙΛΜΠΑ με την συνεργασία του κ. Βασίλη Ακριβού και τον «αέρα» των Παγκόσμιων Ρεκόρ του κ. Μπαρόνε θα προσπαθήσει να σπάσει ένα ακόμα Ρεκόρ. Αλλά όλα στον καιρό τους. Το βασικό είναι ότι μπήκε το νερό στο αυλάκι και η ΦΙΛΜΠΑ κάνει την αρχή για εκδηλώσεις Παγκοσμίου επιπέδου με κοινό παρονομαστή τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Με την στήριξη της πόλης και των θεσμών της θα προσπαθήσουμε και εμείς να βάλουμε ένα λιθαράκι για να επικοινωνήσουμε το Brand Name της πόλης μας, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη της περιοχής μας τουριστικά και πολιτιστικά. 

Εκπρόσωπος ΦΙΛΜΠΑ Νικόλαος Καπετανάκης :
Το επόμενο καλοκαίρι η Πάτρα μας θα έχει να ευκαιρία να υποδεχθεί περίπου 40 Ιταλίδες καλλονές της Αυτοκινητοβιομηχανίας Ferrari, σε ένα μοναδικό show πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της ευρύτερης περιοχής μας. Σας καλούμε λοιπόν να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια και συνδράμετε ο καθένας από την σκοπιά του για την απόλυτη επιτυχία. 
Σήμερα ανακοινώνουμε λοιπόν προς τον Πατραϊκό λαό αλλά και προς όλη την Ελλάδα πως η ΦΙΛΜΠΑ μαζί με την Media World Advertising θα διοργανώσουν την Εκδήλωση “PATRAS 2019 Ferrari Days”, όπου θα γιορτάσουμε τα 20 χρόνια από την ίδρυση του FERRARI OWNERS CLUB “PASSIONE ROSSA”, στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2019. Λεπτομέρειες και το αναλυτικό πρόγραμμα της Εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σε επόμενη Συνέντευξη Τύπου.
Παράλληλα σας παρουσιάζουμε τον Πρόεδρο του Club κ. Φάμπιο Μπαρόνε, ο οποίος έχει ένα βιογραφικό στον χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, αρκετών σελίδων, με Παγκόσμια ρεκόρ και Βραβεύσεις που θα ζήλευαν πολλά μεγάλα ονόματα.
  

Πρόεδρος του FERRARI OWNERS CLUB “PASSIONE ROSSA” κ. Φάμπιο Μπαρόνε:
«Ανυπομονούμε για αυτό το μεγάλο γεγονός, το οποίο θα συμβάλει και στην συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας, αλλά και στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Η Πάτρα είναι πόλη-λιμάνι, που βρίσκεται πολύ κοντά στην Ιταλία και διαθέτει ανθρώπους που αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οπότε δεν ήταν δύσκολη η επιλογή μας. Του χρόνου το καλοκαίρι θα ταξιδέψουν εδώ πολλά μέλη του κλαμπ μας. Σε ό,τι αφορά το συναίσθημα που νιώθει κάποιος οδηγώντας μια Ferrari, είναι αναμφίβολα κάτι το μοναδικό και κάθε φορά που κάθεσαι στο τιμόνι ενός τέτοιου αυτοκινήτου είναι σαν να είναι η πρώτη φορά».
Ο κ. Φάμπιο Μπαρόνε μετά το τέλος της ομιλίας του δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους Δημοσιογράφους, αλλά και από τους Εκπροσώπους Φορέων και τους λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, ενώ στο τέλος παρουσιάστηκε και η συλλεκτικό μπλούζα της Εκδήλωσης. 
Στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν «παρών» εκπρόσωπος του Αντιπεριφεριάρχη Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου, της Τροχαίας, ο Σύμβουλους του Επιμελητηρίου Αχαϊας κ. Παναγιώτης Κρίκης, , ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Τζανάκος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΦΙΛΜΠΑ κ. Βασίλης Ακριβός του ΑΟΠ, ο Νίκος Τζελέπης από την ΕΛΙΑ, o πρωταθλητής των super bikes, Κώστας Φωτιάδης και πλήθος επιχειρηματιών και φιλάθλων. 

Την Εκδήλωση υποστήριξαν οι Επιχειρήσεις :
Καύσιμα Κολοκυθάς, Avance Rent a Car, Buondi Cafe, Αχαικό Εντελβάις, Αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ, Silent Creation, automotopatras.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ος Γύρος - Επιτυχής ...

Συναρπαστική ήταν η εξέλιξη του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ενός αγώνα που είχε αρκετές ανακατατάξεις καθ’ όλη τη διάρκειά του. Τελικοί νικητές αναδείχθηκαν οι Σωκράτης Τσολακίδης-Γιώργος Πολυζώης, στην επιστροφή του δύο φορές Πρωταθλητή Ελλάδος στη χωμάτινη επιφάνεια. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) Πολύτιμη βοήθεια στους διοργανωτές παρείχαν ο Δήμος Θηβαίων, ο Δήμος Λειβαδέων και ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων. Χορηγός του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας ήταν ο επίσημος διανομέας των λιπαντικών TEXACO, Tsellos. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος οι Τσολακίδης-Πολυζώης,. Το πλήρωμα του Skoda Fabia Rally2 Evo είδε από νωρίς να τίθενται εκτός αγώνα οι κύριοι αντίπαλοί του και στη συνέχεια ελέγχοντας τον συναγωνισμό, κέρδισε τις τρεις τελευταίες Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Νωρίτερα, οι «Παναγιώτης Ρουστέμης»-Χρήστος Μπακλώρης, οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται έπειτα από τις δύο πρώτες

Αναγέννηση ...

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης θα υποδεχτεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου, 45 οδηγούς, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις κατηγορίες Ν&Α, Ε, Formula Saloon και Ιστορικών! Διοργανωτές είναι τα Σωματεία “Αγωνιστικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ αυτοκινήτων” (ΑΣΙΣΑ) και “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.). Η κατηγορία Ν&Α συγκέντρωσε 11 οδηγούς, οι οποίοι θα αγωνιστούν με στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα του θεσμού. Με τετρακίνητο Lancer της Ομάδας Ν θα αγωνιστεί ο 26χρονος Ταξιάρχης Ασημακόπουλος, ευελπιστώντας η τύχη να είναι με το μέρος του στην Τρίπολη, σε αντίθεση με την πρόσφατη Ανάβαση Ριτσώνας. Γνωστός από τη συμμετοχή του σε αγώνες ταχύτητας παλαιότερα, ο Σάκης Ηλιάδης επιστρέφει στην πίστα με ένα Mitsubishi Lancer Evo IX και θα διεκδικήσει τη νίκη, ενώ για πρώτη φορά θα εκκινήσει σε αγώνα ταχύτητας ο 27χρονος τοπικός, Δημήτρης Μουργελάς με ένα Mitsubishi Lancer Evo VIII. Από τη Ρόδο θα ταξιδέψ

Νέος Κ.Ο.Κ. ...

Προ των πυλών βρίσκεται ο αναμορφωμένος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας με τις ποινές να αφορούν στον οδηγό και όχι στο όχημα. «Ο αναμορφωμένος ΚΟΚ θα έχει νέα πολιτική ποινών, επικεντρωμένη στην οδική ασφάλεια. Δεν μας ενδιαφέρει να τιμωρήσουμε, πρωτίστως, τους παραβάτες, μας ενδιαφέρει να είναι εφαρμόσιμες οι ποινές, να είναι δίκαιες και να αντιστοιχούν στη σοβαρότητα και στην επικινδυνότητα κάθε παράβασης» , τόνισε η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου. Για πρώτη φορά, σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ, που αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση το επόμενο διάστημα, κατηγοριοποιούνται οι ποινές και αυστηροποιούνται, ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης (πχ. κινητό τηλέφωνο, κράνος, ζώνη κ.α.).   «Ο νέος ΚΟΚ, που θα ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες, βρίσκεται σε τελικό στάδιο επεξεργασίας και πρόκειται συντόμως να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, πριν πάρει τον δρόμο για τη Βουλή» ανέφερε και υποστήριξε ότι ο αναμορφωμένος ΚΟΚ θα έχει νέα πολιτική ποινών,