16/11/18

Συμμετοχές Αθλητών Ο.Μ.Α.Θ. ...


Έχουμε μπει πλέον στο τελευταίο κομμάτι των αγώνων για το 2018 και ήδη αντικρύζουμε την καρό σημαία. Έτσι μετά τον τελευταίο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων όπου συμμετείχε ο Γιώργος Μαγγιδάς συνεχίζουμε με τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ταχύτητας Βουλγαρίας όπου παραδοσιακά συμμετέχει τα τελευταία χρόνια ο Βαγγέλης Γκουλιάκος δίνοντας έτσι στον ίδιο τον αθλητή αλλά και στον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας διεθνείς εμπειρίες.


Ξεκινάμε από την ανάβαση Πιτίτσας και μία ακόμα εξαιρετική παρουσία του Γιώργου Μαγγιδά στην κατηγορία Ε και στην κλάση Ε10 με Peugeot 106 ο οποίος τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κλάσης χάνοντας το βάθρο για μόλις ένα δευτερόλεπτο για ένα ακόμη αγώνα.Παράλληλα με το αποτέλεσμα αυτό και εν αναμονή της επίσημης βαθμολογίας ο Γιώργος στέφθηκε τρίτος στο πρωτάθλημα αναβάσεων για την κλάση Ε10 σε μία χρονιά γεμάτη εμπειρίες για τον ίδιο και την ομάδα του.


Συνεχίζουμε με τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ταχύτητας Βουλγαρίας ο οποίος θα διεξαχθεί στην πίστα των Σερρών.Εκεί θα συμμετάσχει ο Βαγγέλης Γκουλιάκος με Citroen Saxo στοχεύοντας σε μία ακόμη καλή εμφάνιση σε ένα αγώνα στον οποίο βελτιώνεται κάθε χρόνο παρά το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στην ανάβαση Πιτίτσας και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στις Σέρρες καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.