21/11/18

39ο Ράλλυ Παλάδιο - Με 39 Συμμετοχές ...


Είναι όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του του 39ο Ράλλυ Παλάδιου, Let’s Rally. 39 πληρώματα θα περάσουν την ράμπα της εκκίνησης με τον αγώνα να έχει ακόμα μία φορά ως επίκεντρο τη φιλόξενη πόλη της Νέας Περάμου. Ο αγώνας διοργανώνεται από τη Start Line και αναμένεται να αποτελέσει ιδανικό επίλογο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου 2018 και το Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος.
Το 39ο Ράλλυ Παλάδιο, Let's Rally επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις στην φετινή του μορφή καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του είναι ανανεωμένος και σε συνδυασμό με το νυχτερινό σκέλος αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Οι τεχνικές και γρήγορες ειδικές διαδρομές αναμένεται να εξάψουν το ενδιαφέρον των πληρωμάτων αλλά και των θεατών που θα βρεθούν στις ειδικές διαδρομές της ευρύτερης περιοχής.
Τα 39 πληρώματα  που λαμβάνουν μέρος διακρίνονται για την ποιότητα και την κλάση τους κάτι το οποίο προβλέπεται  να προσφέρει συγκλονιστικές μάχες για την νίκη τόσο σε επίπεδο Γενικής Κατάταξης, όσο και στις επιμέρους Κατηγορίες. Ευχάριστη νότα αποτελεί το γεγονός ότι από τα 39 πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα τα 9 είναι ιστορικά που με τα περάσματα τους θα αναβιώσουν εικόνες και μνήμες μιας άλλης εποχής.
Μεταξύ των χορηγών του αγώνα συγκαταλέγονται οι Seajets, Car Center, Φάρμα Κεχαγιάς, Terra's Sport, DMACK, Mandanis Car Parts, Bilstein, Gikas, Bibelot Creperie- Cafe, Techsupport.gr, MrKΤΕΟ, Racing Star. 
Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι ιστοσελίδες Automotopatras.gr και Time2Rally.gr

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!