25/10/18

Valvoline Ανάβαση Πιτίτσας ...


Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει τον τελευταίο γύρο του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2018 και του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος, την Ανάβαση Πλατάνι «Πιτίτσα», το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.
Στο Πλατάνι Αχαΐας (σε απόσταση 8 χλμ. από την Πάτρα), η ιστορική ανάβαση «Πιτίτσας» αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων. Με φόντο την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, οδηγοί και θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εξαιρετική Ανάβαση - μιας και ο αριθμός των συμμετοχών αναμένεται μεγάλος. Ο ΑΟΠ από την μεριά του οργανωτή, έχει φροντίσει να παρθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των Ομάδων (Ν,Α,Ε, Formula Saloon, Ιστορικά) που προσμετρούν στη βαθμολογία του Valvoline Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκίνησαν την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και λήγουν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 24:00, ενώ οι εκπρόθεσμες συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 24:00.
Οι αγωνιζόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρησης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ στο site : www.e-omae-epa.gr .

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα στο site του ΑΟΠ: www.aop.gr