18/10/18

Το Opel Combo Φιναλίστ του AUTOBEST ...


Το νέο Opel Combo Life, περιλαμβάνεται μεταξύ των φιναλίστ του Ευρωπαϊκού “AUTOBEST 2019”, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της επιτροπής του παγκοσμίως αναγνωρισμένου διαγωνισμού. Η επιτροπή που αποτελείται από δημοσιογράφους προερχόμενους από 31 Ευρωπαϊκές χώρες δοκιμάζει νέα μοντέλα, με τα απαιτούμενα προσόντα για το περίοπτο βραβείο. Ο νικητής ανακηρύσσεται “Best Buy Car of Europe 2019”. Φτάνοντας στον τελικό, το ευέλικτο όχημα δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου είναι ένας από τους έξι επικρατέστερους διεκδικητές του τίτλου. Η επιτροπή του AUTOBEST αξιολογεί τις υποψηφιότητες σε διάφορες κατηγορίες όπως ευελιξία, σχεδίαση κα νέες τεχνολογίες, και σε συνάρτηση με το δίκτυο τεχνικής υποστήριξης, τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και την τιμή.


Η 5η γενιά Combo βασίζεται σε μία νέα αρχιτεκτονική, προσφέρει άφθονους χώρους, είναι ευέλικτη και πολύ πρακτική, διατίθεται με μία ή δύο συρόμενες πίσω πόρτες και προαιρετικά προσφέρεται σε στάνταρ (4.4 m) ή XL έκδοση (4.75 m) και τις δύο περιπτώσεις με πέντε ή επτά καθίσματα και τη γνωστή σχεδίαση Opel. Ολοκληρωμένη προσωπικότητα, πραγματικό θαύμα ευρυχωρίας κα αληθινός φίλος που θα αγαπήσουν οι οικογένειες και όχι μόνο. Το νέο Opel Combo Life προσφέρει ένα περιβάλλον ευεξίας με αριθμό υπερσύγχρονων τεχνολογιών, απαράμιλλο για την κατηγορία του. Επίσης, επιτρέπει την τοποθέτηση τριών παιδικών καθισμάτων, το ένα δίπλα στο άλλο στη δεύτερη σειρά, αφού το κάθε κάθισμα είναι στάνταρ εξοπλισμένο με βάσεις Isofix. Σε αυτά, προσθέστε μία ατελείωτη λίστα αποθηκευτικών χώρων, τα μοναδικά, σύγχρονα συστήματα infotainment Opel που είναι συμβατά με Apple CarPlay και Android Auto και τη γκάμα ζωηρών και οικονομικών βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων, με ισχύ από 56 kW/76 hp έως 96 kW/130 hp (κατανάλωση καυσίμου[1]: στην πόλη 6,9-4,5 l/100 km, εκτός πόλης 5,2-3,8 l/100 km, μικτός κύκλος 5,8-4,1 l/100 km, 133-108 g/km CO2) που ήδη πληρούν το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP και θα έχετε τον συνδυασμό που κερδίζει.


Το Combo Life της Opel που μάχεται για τον τίτλο, ακολουθεί και φιλοδοξεί να συνεχίσει την επιτυχημένη παράδοση της μάρκας, η οποία έχει γιορτάσει πολυάριθμες διακρίσεις σε διάφορες κατηγορίες των περίοπτων βραβείων AUTOBEST τα τελευταία χρόνια: