13/10/18

Το Ράλλυ "Κ. Kυρίτση" με Κλένια & Χιλιομόδι ...


Οι προετοιμασίες για το Ράλλυ "Κ. Κυρίστη" συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και με την συνδρομή του Δήμου Κορινθίων που από την πρώτη στιγμή "αγκάλιασε τον αγώνα".  
Το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου δυο κλασικές ειδικές διαδρομές της Κορινθίας ξαναζωντανεύουν  και οι συμμετέχοντες καλούνται να κάνουν 71,04 αγωνιστικά χιλιόμετρα για το Πρωτάθλημα ή 47,36 χλμ για το Κύπελλο.
Το προγράμματα του αγώνα θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 /11 στις 15:30 με τον Έλεγχο εξακρίβωσης που θα γίνει στις εγκαταστάσεις την HATCAR Service A.E και το βράδυ στις 20:00 θα γίνει η Πανηγυρική εκκίνηση στον Πεζοδρόμο της Κολοκοτρώνη ( Πανεπιστήμιο).
Την Κυριακή το πρωί το 1ο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από το Service Park, που θα είναι στο Korinthian Palace Catering, στις 9.30 για την Ε.Δ Κλένια.

Ε.Δ 1,3&5 / Κλένια: 12.08 χλμ.
Περιγραφή:Η ειδική έγινε  για 1η φορά  το 2008 στο πρωτάθλημα (12ο Ράλλυ Κορίνθου), από τότε χρησιμοποιήθηκε και στο Ράλλυ Ακρόπολις. Τα πρώτα 7 χλμ είναι επίπεδα με μέτριες εναλλαγές ανηφόρας – κατηφόρας, τα επόμενα 3 χλμ, είναι έντονα ανηφορικά με πολύ φαρδύ οδόστρωμα και τεράστιες ευθείες, ενώ στο τελείωμα της, που η ειδική γίνεται επίπεδη, τα αυτοκίνητα θα αγγίξουν την τελική τους ταχύτητα. Η ειδική έχει διαφορετική εκκίνηση από την ακροπολική και τελειώνει στο Στεφάνι. 

Ε.Δ. 2,4&6 / Χιλιομόδι: 11.60 χλμ.
Περιγραφή: Στενή γενικά σαν διαδρομή, γρήγορη στην αρχή μέσα στο δάσος, γίνεται τεχνική με “πονηρά” σημεία για τα υπόλοιπα χιλιόμετρα όπου και θα κάνει διαφορές. Μια πολύ τεχνική διαδρομή ανάμεσα στο Χιλιομόδι και τα Αθίκια.

Οι 2 διαδρομές θα γίνουν 3 φορές για τους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα( Ράλλυ Κορίνθου)  και 2 για τους συμμετέχοντες στο Κύπελλο & στα Ιστορικά (Μαύρο Ρόδο).
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 15/10/2018 έως Παρασκευή 26/10/2018   και ΜΟΝΟ μέσω του ΣΔΔΑ.
Επισκεφτείτε το επίσημο site του αγώνα www.rallykorinthou.gr για συνεχή ενημέρωση.