Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δραστηριότητα Αθλητών Ο.Μ.Α.Θ. ...


Δύο αγώνες πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο 06-07 Οκτωβρίου με τον καθένα από αυτούς να είναι εξίσου σημαντικός αφού ο μεν προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα rally ασφάλτου ο δε αποτελεί τον τελικό του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος drift.Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα δώσει το παρών και στους δύο αγώνες με τρεις αθλητές.


Το Rally Ευβοϊκού θα αποτελέσει τον επόμενο γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος rally σε ότι αφορά την άσφαλτο όπου ο Άλκης Ρέντης θα συμμετάσχει στον αγώνα ως συνοδηγός του Γιάννη Πλάγου με ένα Honda Civic Type R με το πλήρωμα να είναι αυτόματα φαβορί τόσο για την κατηγορία του όσο και για την F2 όπου η μάχη για την κορυφή της κατάταξης να αναμένεται με ανυπομονησία από θεατές και χρονόμετρα.


Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχει και ο Γιάννης Μόσχος ως συνοδηγός του Κλεάνθη Νικολουδάκη με ένα Citroen Saxo στην κατηγορία C6 με το πλήρωμα να χρειάζεται χιλιόμετρα για να βρει τα πατήματα του στον πρώτο του αγώνα ως πλήρωμα σε μια κατηγορία που μετρά ούτε λίγο ούτε πολύ 11 συμμετοχές.


Τέλος στις Σέρρες θα διεξαχθεί ο τελικός του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος drift με τον Γιάννη Καμζιόλη να δείχνει πως ήδη συνήθισε τους έξτρα ίππους που απέκτησε το B.M.W. M3 E30 και να έχει στόχο να αναμετρηθεί με σαφώς πιο έμπειρους αντιπάλους θέλοντας να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες και να διεκδικήσει ότι καλύτερο.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Rally Ευβοϊκού και τον τελικό του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος drift καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

23η Ανάβαση Δημητσάνας / Αποτελέσματα ...

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ

Οι Γερμάνοι ξανάρχονται ...

Αν και οι εκθέσεις έχουν πάψει από καιρό να αποτελούν σημείο αναφοράς της αυτοκινητοβιομηχανίας, η φετινή γαλλική μπιενάλε που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές φθινόπωρο μεταξύ 14 και 20 Οκτωβρίου, δείχνει να επαναπροσελκύει ευρωπαίους κατασκευαστές που δεν την είχαν «τιμήσει» με την παρουσία τους το 2022 οπότε και η διοργάνωση περιορίστηκε στους αυτόχθονες κατασκευαστές και ορισμένες παρουσίες εξ Ασίας. Αντιθέτως στην φετινή διοργάνωση θα δώσει το παρών ο όμιλος VW ο οποίος με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις θα συμμετέχει με τις φίρμες VW, Audi και Skoda ενώ το γερμανικό μπλοκ θα εκπροσωπήσει και ο όμιλος BMW τόσο με την ομώνυμη φίρμα όσο και με την ΜΙΝΙ. Αυτονόητα από τη διοργάνωση της Πόλης του Φωτός δεν θα λείψουν οι γάλλοι κατασκευαστές με την Renault να έχει ήδη δηλώσει την παρουσία των Renault/Ampere, Dacia και Alpine ενώ ο όμιλος Stellantis θα έχει πλήρη γαλλική εκπροσώπηση με τις Citroen, DS και Peugeot να συμμετέχουν. Την συμμετοχή της έχει ανακοινώσει ήδη και η KIA ενώ προς το