Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση ΟΜΑΕ ...


Η Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση της ΟΜΑΕ, που συγκλήθηκε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, υπερψήφισε τον Διοικητικό, Αγωνιστικό και Οικονομικό Απολογισμό της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού για το έτος 2017.
Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν με εκπροσώπους τους 30 Σωματεία από όλη την Επικράτεια, εκ των οποίων τα 28 είχαν δικαίωμα ψήφου. Ο Διοικητικός Απολογισμός υπερψηφίστηκε από τα 26 Σωματεία και ο Οικονομικός Απολογισμός από τα 25.
Στον Οικονομικό Απολογισμό υπήρξε μια λευκή ψήφος, ενώ τα δύο Σωματεία που καταψήφισαν ήταν ο «Αθλητικός Σύλλογος Φίλων ΚΑΡΤ» (ΣΦΙΚΑ) και ο «Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ρόδου» (ΣΥΜΑΡ), διά των αντίστοιχων εκπροσώπων τους κας Κορίνας Φατούρου και κας Παναγιώτας Δελαγραμμάτικα.
Το έργο της Εξελεγκτικής Επιτροπής συνέδραμαν με απόφαση του ΔΣ Ορκωτοί Λογιστές, για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος στη χώρα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Ανάβαση Ψάθας - Εξέλιξη ...

  1ο Σκέλος Δοκιμών ! 2ο Σκέλος Δοκιμών ! 3ο Σκέλος Δοκιμών!