1/9/18

Πυρετός Προετοιμασιών ...


Ο πυρετός προετοιμασιών βρίσκεται στο τελικό στάδιο από τα μέλη της Λ.Α.Βόλου εν όψει του αγώνα της 38ης Ανάβασης Πορταριάς που θα διεξαχθεί στις 8 & 9 Σεπτεμβρίου.
Ο αγώνας αποτελεί τον πέμπτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων καθώς και του Ενιαίου  SKODA FABIA . 
Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου με την αμέριστη υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία είναι αρωγός πάντα σε κάθε διοργάνωση με τον Δήμου Βόλο, όπου σε καθημερινή βάση συνεργεία του δήμου και μηχανήματα από την Υπηρεσία καθαριότητας και Πρασίνου βρίσκονται στη διαδρομή του αγώνα για κόψιμο και καθαρισμό χόρτων κ.α., έτσι ώστε η διαδρομή να είναι έτοιμη εν όψει του αγώνα, αλλά και την τεράστια βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και της Αντιπεριφερειάρχη κας. Δωροθέα Κολυνδρίνη η οποία προχωρά με τάχιστους  ρυθμούς στην αποκατάσταση οδοστρώματος για ασφαλτόστρωση των στροφών Κ6 και Κ12 έπειτα από ζημιές που είχαν προκληθεί, δηλώνοντας ότι όλα θα είναι έτοιμα για την αγωνιστική δράση!
Όλοι οι διεκδικητές του θεσμού ο ένας μετά των άλλον δηλώνουν συμμετοχή και οι μάχες προμηνύονται σπουδαίες στην ένδοξη διαδρομή, στο βουνό του Πηλίου. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής λήξαν την 31η Αυγούστου, αλλά με δικαίωμα έως και τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το βράδυ.
Μια ματιά στο πρόγραμμα του αγώνα τώρα, όπου το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και από ώρα 08:00 – 11:00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά και εν συνεχεία στις 12:00 θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων δοκιμών η οποία θα πραγματοποιηθεί σε 3 σκέλη. 
Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου ο αγώνας ξεκινά στις 10:00 και για την ανάδειξη των νικητών σε Ομάδες και κλάσεις και για το αποτέλεσμα θα προσμετρήσει το άθροισμα των χρόνων και στα δύο σκέλη που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα. Ο δρόμος και τις δύο ημέρες θα κλείσει μία ώρα πριν την έναρξη, δηλαδή για τις δοκιμές το Σάββατο 11:00 από την διασταύρωση Άλλης Μεριάς  και τη διασταύρωση Αηδονοφωλιές και του αγώνα την Κυριακή στις 09:00 από τα ίδια σημεία.
Εναλλακτικές διαδρομές,  μέσω Αηδονοφωλιές - Κουκουράβα – Μακρινίτσα – Πορταριά, καθώς επίσης και μέσω Αγριάς – Δράκειας – Χάνια. 
Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές την Κυριακή 9/9 στις 15:00 στο χώρο του Villa Πορταριά 1990 στην Πορταριά.
Την Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενεί το Ξενοδοχείο PORTARIA HOTEL & SPA.
Μέγας Χορηγός  του αγώνα, το Ι.ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ και Χορηγοί το  PORTARIA HOTEL & SPA, HONDA Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη. Υποστηρικτές του αγώνα οι Food Service Καρακατσάνης, Ελαστικά Αντωνοβαρδάκης, Unil Opal Δεληκούρας, Γερανομεταφορές Κεφαλάς, Ζαγορίν, Τόρης- Χατζή Ανταλλακτικά Αυτ/των, Giusto Cafe, Πυρασφάλεια Center, Επιγραφές Gold Silk, Renault Καλατζής, Manollo café. 
Χορηγοί Επικοινωνίας, Εφημερίδες Ταχυδρόμος, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, Θεσσαλία, Αstra TV, motori.gr, time2rally.gr, goalpost.gr, Power 100.2 fm, Αutomotopatras.gr, Rallycar.gr, Kανάλι 1 90,4fm, Attica TV, e-volos.gr, Ράδιο Marconi, voliotaki.blogspot.com 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ Θησέως 27 τηλ & fax: (24210) 55339,  όπως επίσης στον κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947156759 και τον Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Μπέτα 6944590640. www.lavolos.gr – email: lavolosclub@gmail.com

Σας περιμένουμε !!!