14/7/18

17η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου: Δοκιμές ...Σαν μια όαση δροσιάς στη ζέστη του Ιουλίου, υποδέχτηκαν και φέτος η Δημητσάνα και το Ζυγοβίστι τους οδηγούς και τις οικογένειές τους. Η 17η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου αποτελεί και φέτος το καλοκαιρινό ραντεβού για τις αναβάσεις και προσμετρά στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος. Διατηρώντας στο ακέραιο τα γνωστά της χαρακτηριστικά που την έχουν κάνει αγαπημένη απόδραση των περισσοτέρων. 


Οι 64 συμμετέχοντες στον φετινό αγώνα πήραν την πρώτη γεύση του αγωνιστικού διημέρου με τα τρία σκέλη των δοκιμών να ολοκληρώνονται χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Αυτό έδωσε ακόμη καλύτερη διάθεση στην ετήσια γιορτή της Ανάβασης Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου που δεν είναι άλλη από το παραδοσιακό δείπνο στο τέλος των δοκιμών στην πλατεία του γραφικού Ζυγοβιστίου. 
Το κυρίως αγωνιστικό κομμάτι της Κυριακής ξεκινά στις 12:00 το μεσημέρι, κάτι που δίνει τη δυνατότητα για μια κοντινή εκδρομή από την Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ο δρόμος θα κλείσει στις 11:00. 


Μέγας χορηγός της 17ης Ανάβασης Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου είναι η Λουξ Cola, ενώ χορηγοί του αγώνα είναι η Mandanis Car Parts, η Terra’s Sport, η Bilstein, η Φάρμα Κεχαγιά και το online shop, Tech Support της Power Boost Racing.