28/6/18

Ανακοίνωση Ο.Μ.Α.Ε. ...


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΕ στη συνεδρίαση της Τρίτης 26 Ιουνίου 2018 αποφάσισε (και ανακοινώνει):
Να κάνει δεκτή την παραίτηση της κας Ανίτας Πασαλή, Προέδρου της ΕΠΑ, όπως αυτή εκφράστηκε στον πρόεδρο της ΟΜΑΕ, για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους.
Το Δ.Σ. ομόφωνα εκφράζει το σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο της κας Πασαλή, καθώς και τη βαθιά του ευγνωμοσύνη για τις χιλιάδες ώρες προσφοράς της από τον Ιούνιο του 2014 ως και σήμερα.
Η προσφορά της κας Ανίτας Πασαλή έτυχε ευρύτατης αναγνώρισης όλα αυτά τα χρόνια από Αγωνιζόμενους, Σωματεία και Στελέχη, όπως και από το Δ.Σ. και τη Γενική Συνέλευση της ΟΜΑΕ.
Κατ’ εξαίρεση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης της ΟΜΑΕ να μην απαντώνται κακόβουλα δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο διαδίκτυο, με αφορμή τις ανυπόστατες και ψευδείς αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που εικάζουν την ύπαρξη αμοιβών των στελεχών της Ομοσπονδίας το Δ.Σ. δηλώνει ομόφωνα και κατηγορηματικά τα εξής:
Ουδέποτε η κα Α. Πασαλή ως στέλεχος της Ομοσπονδίας, από τις πρώτες εκλογές του Ιουνίου 2014 ως σήμερα, έλαβε οποιουδήποτε είδους αμοιβή για τις υπηρεσίες της στην Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α.) ή στην ΟΜΑΕ ή στους διεθνείς αγώνες.
Τα παραπάνω ισχύουν αυτούσια και για τον κ. Δ. Βερούτη, πρώην Αντιπρόεδρο και Ταμία της Ομοσπονδίας, όπως και για τον κ. Λ. Μελετόπουλο, μέλος της Επιτροπής Ράλλυ.