16/6/18

8ο PMS ...


Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά το Patras Motor Show (P.M.S), στις 22, 23 και 24 Ιουνίου 2018, στον Μόλο της Αγ. Νικολάου, με Συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και την υποστήριξη του Δήμου Πατρών και του Λιμεναρχείου Πατρών. 
Το PMS φέτος αλλάζει σελίδα και ανανεώνετε πλήρως αφού εκτός από την στατική έκθεση οχημάτων, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και Live Show σε Arena από πολλούς και διάφορους καλεσμένους. Το παρόν σίγουρα θα δώσουν αρκετά από τα μεγαλύτερα ονόματα οδηγών Drift του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και μηχανές με Stunt Show.
Στο Νότιο τμήμα του Μόλου φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά Αγώνας Δεξιοτεχνίας από R.I. Boats (φουσκωτά σκάφη), τα οποία θα προσφέρουν ένα θέαμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Πάτρας, με την υποστήριξη του Πατραικού Ομίλου Φουσκωτών και την πολύτιμη βοήθεια του Λιμεναρχείου και του ΟΛΠ. Φυσικά το Freestyle JetSki Show με τον Πανελλήνιο Πρωταθλητή Αντώνη Γατσούλα και τον Γρηγόρη Αργυρόπουλο να δίνουν και πάλι το παρόν. 
Φυσικά στο «μενού» περιλαμβάνονται αρκετά παράλληλα events όπως ο  διαγωνισμός για τις 36 κατηγορίες, επιδείξεις νέων μοντέλων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών από Αντιπροσωπείες, συναυλίες, αλλά και ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός γνώσεων με την Ονομασία "QUESTIONS & MOTORS". Τα βλέμματα θα κλέψουν και τα PMS Girls με την Κωνσταντίνα Μαρωνίτη και την Λένα Τζολίνα να δίνουν βροντερό παρόν.   

Χορηγοί Εκδήλωσης :
AEGEAN – ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ, 
FORD – VOLVO – SUZUKI ΛΑΖΑΝΑΣ
PELCO – ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΧΑΙΑΣ
ΦΑΡΟΣ – ROYAL – QUEEN
WESTENERGY

Χορηγοί επικοινωνίας : 
TV: SUPERB 
ΡΑΔΙΟ: ΣΚΑΪ 89,4 , ΜΕΛΩΔΙΑ 100.4 FM,  ΠΑΛΜΟΣ WEB RADIO,  
SPORT 24 104.1 FM
Περιοδικά: 4 ΤΡΟΧΟΙ, AUTOMOTOPATRAS.GR MAGAZINE
Εφημερίδες : ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ , MATCH AXAIAS 
Iστότοποι: AUTOMOTOPATRAS.GR, PATRASEVENTS.GR, SKAIPATRAS.GR,
PELOP.GR, PATRASGOAL.GR

Η  ΦΙΛΜΠΑ με αναρτήσεις στο site www.automotopatras.gr/pms αλλά και στην σελίδα Patras Motor Show στο Facebook, κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.