20/6/18

8ο ΠΥΡΓΟΣ Cafe-Bar Rally Sprint Αιγίου ...


Στις 23 κ 24 Ιουνίου το «8ο  ΠΥΡΓΟΣ Cafe-Bar Rally Sprint Αιγίου» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Αιγίου από την ΑΛΜΑ Αιγίου. Οι συμμετοχές του αγώνα θα είναι 28 αγωνιστικά πληρώματα. Κέντρο του αγώνα θα αποτελέσει η Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων Αιγίου και η Ειδική Διαδρομή ΦΤΕΡΗ όπου θα τρέξουν τα αυτοκίνητα θα είναι το οδικό τμήμα Φτέρης-Σελινούντα.
Κύριοι υποστηρικτές του αγώνα για φέτος είναι η BKP Cars and Racing Team στο Ίλιον, το Cafe Bar ΠΥΡΓΟΣ στο Αίγιο, το πρατήριο καυσίμων ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ στο Αίγιο και το ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΟΤΕΜ στην Αθήνα. Πάντα δίπλα μας επίσης ο Δήμος Αιγιαλείας και το ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους στην υλοποίηση του αγώνα μας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς που βοήθησαν με τις χορηγίες τους για ακόμα μία χρονιά. 


Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΑΛΜΑ, με έγκριση της ΟΜΑΕ διοργανώνει τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Σπριντ Νοτίου Ελλάδας για το 2018 στην πόλη του Αιγίου.

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του διημέρου έχει ως εξής:


Σάββατο 23 Ιουνίου 
• Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος 
16:00-18:00 ΠΛ.ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ
• Πανηγυρική Εκκίνηση - Εκκίνηση Αγώνα 
20:30 ΠΛ.ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ
• Εκκίνηση ΕΔ-ΦΤΕΡΗ 1 
21:30 Χωριό Φτέρη


Κυριακή 24 Ιουνίου
• Εκκίνηση ΕΔ-ΦΤΕΡΗ 2 
11:15 Χωριό Φτέρη
• Εκκίνηση ΕΔ-ΦΤΕΡΗ 3
13:23 Χωριό Φτέρη
• Tερματισμός 
14:06 ΠΛ.ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ
• Απονομή Επάθλων Κυριακή 24 Ιουνίου 
16:00 ΠΥΡΓΟΣ ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ η κυκλοφορία των αυτοκινήτων εντός της Ειδικής Διαδρομής θα κλείσει 1ώρα και 30λεπτά πριν την είσοδο του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Η απαιτητική Ε.Δ.-Φτέρη έχει μήκος 17,10 χλμ και θα πραγματοποιηθεί τρεις φορές. Η κατηφορική φορά της διαδρομής κάνει το έργο των αγωνιστικών ακόμα πιο δύσκολο, παράλληλα όμως προσφέρει περισσότερο θέαμα στους θεατές. Το «8ο  ΠΥΡΓΟΣ Cafe-Bar Rally Sprint Αιγίου» θα είναι διήμερο και θα περιλαμβάνει ένα νυχτερινό πέρασμα το Σάββατο και δύο περάσματα την Κυριακή το πρωί. 
Οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να δουν μια ΕΔ που τα συνδυάζει όλα. Έχει γρήγορες αλλά και αργές στροφές, με κρυφές ευθείες που ανεβάζουν την μέση ταχύτητα, καλή ποιότητα οδοστρώματος και πλατύ δρόμο.
Το Service Park για όλο το διήμερο θα φιλοξενηθεί στον χώρο των Υψηλών Αλωνίων όπου εκεί το Σάββατο το βράδυ στις 20:30 στην Πανηγυρική Εκκίνηση θα γίνει και η παρουσίαση των αγωνιστικών πληρωμάτων, παρουσία των παρευρισκομένων θεατών.

Σας περιμένουμε!Καλό αγώνα σε όλα τα πληρώματα!