2/6/18

Δηλώσεις Πρωταγωνιστών μετά το 2ο σκέλος ...


Νο2: MAGALHAES Bruno - MAGALHAES Hugo
«Ιδανική ημέρα για εμάς σε ένα πολύ δύσκολο Ράλλυ. Πραγματικό Ακρόπολις. Πιέσαμε στο πρώτο μέρος, πήραμε διαφορά και στη συνέχεια οδηγήσαμε προσεκτικά, κάναμε καλές επιλογές και προηγούμαστε με διαφορά.»

Νο3: HERCZIG Norbert - FERENCZ Ramon
«Αυτή ήταν μία επική ημέρα για την αγωνιστική μου καριέρα. Πολύ δύσκολη ημέρα. Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο κλατάρισμα και άλλα τεχνικά προβλήματα. Θέλουμε να κρατήσουμε την δεύτερη θέση μέχρι το τέλος.»

Νο6: BRYNILDSEN Eyvind - ENGAN Veronica
«Δύσκολη ημέρα. Δεν ρισκάραμε κι όμως είχαμε προβλήματα με κλαταρισμένα ελαστικά. Δεν απέχουμε όμως πολύ από το βάθρο, έτσι αύριο θα πιέσουμε.»

Νο9: PTASZEK Hubert - SZCZEPANIAK Maciej
«Ήταν δύσκολη η επιβίωση όμως τα καταφέραμε. Ακόμα όμως ο αγώνας έχει πολύ δρόμο. Οι διαφορές είναι μεγάλες αλλά ένα κλατάρισμα μπορεί να τα αλλάξει όλα.»

Νο15: SERDERIDIS Jourdan - MICLOTTE Frederic
«Είμαστε στην 7η θέση σήμερα, έτσι εκκινούμε από την 4η θέση αύριο σε ειδικές που γνωρίζουμε. Οι διαφορές είναι μεγάλες αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»

Νο16: GALATARIOTIS Simos - IOANNOU Antonios
«Στο τέλος της ημέρας όλα καλά. Χάσαμε όμως πολύ χρόνο στην τελευταία Ειδική διαδρομή. Είμαστε ευχαριστημένοι.»

Νο19: ERDI Tibor Junior - GYORGY Papp
«Ήταν μία πολύ καλή ημέρας για εμάς και όλη την ομάδα. Δεν είχαμε ατυχίες και προβλήματα. Συνεχίζουμε αύριο.»

Νο27: GHOSH Amittrajit - NAIK Ashwin
«Ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε το αυτοκίνητο σήμερα. Δεν πήραμε ρίσκα.»

HALKIAS Efthimios - MAHAERAS Leonidas
«Μεγάλη μέρα για εμάς, είμαστε πολύ κουρασμένοι αλλά χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Άλλες τέσσερις Ειδικές έμειναν, θα προσπαθήσουμε να πάμε στον τερματισμό.»

EL NAK JR - VINGOS Andreas
«Μείναμε πιστοί στη στρατηγική μας. Ταλαιπωρηθήκαμε στην τελευταία Ειδική από τη σκόνη του προπορευόμενου αυτοκινήτου και χάσαμε χρόνο αλλά είμαι ευχαριστημένος από την οδήγησή μας.».
«Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο για την σημερινή ημέρα και μείναμε σε αυτό. Έχουμε οδηγήσει αρκετά καλά και είμαι ευχαριστημένος με την επίδοση μας.»


KEXAGIAS Georgios - BASIOUKAS Ioannis
«Η ημέρα για εμάς είναι πολύ καλή. Οδηγήσαμε πολύ γρήγορα για τα δικά μας δεδομένα, είχαμε ένα κλατάρισμα στην τελευταία Ειδική, αλλά γενικότερα θετική ημέρα για εμάς.»

BADOUNAS Ioannis - SOUKOULIS Konstantinos
«Δύσκολη ημέρα για εμάς αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Οι Ειδικές ήταν αρκετά σκληρές για το δικό μας αυτοκίνητο.»

ROUSTEMIS Panagiotis - KAPELLAS George
«Τέλος δεύτερης ημέρας, το όνειρο μας συνεχίζεται. Οδηγήσαμε συνετά και πιέσαμε κατά την διάρκεια του δεύτερου σκέλους καθαρά για την δίκη μας διασκέδαση. Αύριο στόχος μας είναι ο τερματισμός.»

SPANOS KRITIKOS Dionysios - GOTOVOS Sotiris
«Έχουμε θέμα με το αυτοκίνητο, δεν μπορούμε να ανεβάσουμε την θερμοκρασία αλλά το θετικό είναι ότι βρισκόμαστε εδώ.»

SIMETRA - PALLAS Apostolos
«Είμαστε εδώ αυτό είναι το πιο θετικό συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.»

ALYGIZAKIS Eleftherios - BARDAKIS Spyros
«Το πλάνο μας ήταν να μαζέψουμε κάποιο χρόνο από τα αυτοκίνητα που βρίσκονται μπροστά μας. Το πρωί το καταφέραμε, αλλά στις απογευματινές Ειδικές δεν δούλευε ένα διαφορικό, όποτε δυσκολευτήκαμε αρκετά.»

LEFKADITIS Savas - KONTOS Konstantinos
«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα, ο αγώνας θυμίζει Ράλλυ Ακρόπολις από τα παλιά. Στόχος μας για αύριο είναι ο τερματισμός.»

BOZIONELOS Ioannis - PANARITIS Evangelos
«Η ημέρα για εμάς πήγε πολύ καλά. Κινηθήκαμε αρκετά γρήγορα η αυριανή ημέρα είναι η πιο σημαντική.»

GIOTIS Ioannis – VOTSIS Georgios
«Δύσκολη ημέρα για εμάς. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, αλλά το θετικό είναι ότι βρισκόμαστε εδώ. Το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις θυμίζει κάτι από τα παλιά. Αύριο ελπίζω να είναι μια καλύτερη ημέρα για εμάς.»

AVGERIS Georgios - ANDRITSAKIS Konstantinos
«Πολύ σκληρές οι Ειδικές, ευελπιστούμε η αυριανή ημέρα να είναι καλύτερη και να βρεθούμε στην ράμπα του τερματισμού.»

ANTONIOU Konstantinos – TSALMANTZAS Vassilis
«Καταφέραμε και γυρίσαμε πίσω. Στόχος μας ήταν να φέρουμε το αυτοκίνητο χωρίς κάποιο μηχανικό πρόβλημα για να συνεχίσουμε και στην αυριανή ημέρα. Κινηθήκαμε γρήγορα αλλά χωρίς υπερβολές.»

KOUGIAS Vassilis - FARAKLIOTIS Dimitrios
«Πολύ δύσκολη η σημερινή ημέρα με σκληρές ειδικές. Είχαμε και το θέμα με την εξάτμιση... Το ευτύχημα είναι ότι βρισκόμαστε εδώ και συνεχίζουμε τον αγώνα.»

PAPAGEORGIOU Andreas - PAPAGEORGIOU Georgios
«Δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα. Οι Ειδικές θυμίζουν Ράλλυ Ακρόπολις από τα παλιά. Επιστρέψαμε, πάμε για να τερματίσουμε.»

TSELIKOS Dimitrios - KOULIS Thodoris
«Είχαμε ένα πρόβλημα στην τελευταία Ειδική, αλλά το θετικό είναι ότι είμαστε εδώ μιας και είχαμε ένα πρόβλημα στο ψαλίδι - αλλά όλα καλά για εμάς.»

KAFANTARIS Elias - KENNOS Sotiris
«Το πρωινό ήταν πολύ άσχημο για εμάς. Το δεύτερο σκέλος όμως μας πήγε όπως το θέλαμε. Περάσαμε υπέροχα στις διαδρομές, το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό.»

ARMA – ARMAKI
«Εξαιρετική ημέρα για εμάς. Το διασκεδάσαμε, το αυτοκίνητο είναι παρά πολύ καλό, θα κινηθούμε με σύνεση αύριο.»

NOMIKOS Mihalis-KOURIS Georgios
«Δύσκολη ημέρα, μιας και οι Ειδικές Διαδρομές ήταν αρκετά σκληρές. Είμαστε εδώ, όποτε συνεχίζουμε κανονικά αύριο. Θα απολαύσουμε τις τέσσερις Ειδικές της τρίτης ημέρας του αγώνα.»

TZANAVARIS Antonios - PAPADAKIS Emmanouil
«Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Κινηθήκαμε γρήγορα και είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας. Τερματίσαμε και την δεύτερη ημέρα. Ο ίδιος στόχος μας θα είναι και αύριο.»

MANDANIS Georgios - STERGIOU Ploutarhos
«Κουραστική η σημερινή ημέρα για εμάς. Ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα, έχουμε πάει αρκετά καλά και διασκεδάσαμε στις Ειδικές Διαδρομές.»