Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ - Αποτελέσματα ...


O Ac3 (ArgolisClassicCar Club) σε συνδιοργάνωση με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών και  επίκεντρο την Αργολίδα, πραγματοποίησε το 13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο  9 Ιουνίου και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, εκδήλωση  που συμπεριλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Regularity της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΦΙΛ.Π.Α.
Η εκκίνηση της 1ης ημέρας δόθηκε στα πληρώματα από τα Δερβενάκια (café ΕΝΟΔΙΟΝ) και μέσω ορεινών διαδρομών της Αργολίδας-Κορινθίας–Αρκαδίας και γραφικών  διαδρομών στα όρη Αρτεμίσιο και Λύρκειο, κατέληξαν  στο  ΄Αργος για το τέλος της 1ης ημέρας.  Η εκκίνηση της 2ης ημέρας δόθηκε την Κυριακή στις 10:30 από το ίδιο σημείο με κατεύθυνση προς τo όρος Αραχναίο, Λίμνες, Αγιονόρι ,Κλένια, και μετά από 3 ώρες πραγματοποιήθηκε ο τερματισμός στις Μυκήνες.
Μετά από 340 χλμ., 18 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 29 χρονομετρήσεις, αναδεικνύονται οι ακριβέστεροι όλων, τρείς πρώτοι νικητές: 


1. Κονταράτος Θ. - Ιατρίδης Ι. / Porsche 911 SC / 1982 / 2994cc  


2. Μουστάκας Σ. - Μουστάκας Ν. / AlfaRomeoAlfasud / 1978 / 1490cc 


3. Κατοχιανός Γ.- Κοτζιάς Α. / Ford Escort MKI  / 1975 / 1998cc.

Αξιέπαινη  είναι η επίδοση του 1ου πληρώματος που τερματίζει πρώτο για 3η συνεχή χρονιά!
«Εξωαγωνιστικά» η λέσχη δέχθηκε ευμενή σχόλια  για το πλήρες γεύμα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, για τον υπέροχο χώρο του Agamemnon Palace που έλαβε χώρα η απονομή επάθλων στους νικητές και αναμνηστικών στους διακριθέντες. Aξιοσημείωτη είναι η απονομή του επάθλου ¨ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ¨ σε  πληρώμα, τα οποίο προσέφερε βοήθεια σε άλλο πλήρωμα που αντιμετώπισε μικροβλάβη και έτσι του δόθηκε η δυνατότητα να τερματίσει το σκέλος της εκδήλωσης.
Η Οργανωτική Επιτροπή είχε θέσει ως στόχο να σχεδιάσει μία εκδήλωση, με  ασφαλείς σβέλτες διαδρομές συνδυασμένες με οδηγική απόλαυση την 1η ημέρα, ειδικές δοκιμασίες με υψηλό βαθμό δυσκολίας την 2η ημέρα, άμεση έκδοση αποτελεσμάτων από την www.sportstiming.gr και απέσπασε  τα ευμενή σχόλια των  συμμετεχόντων που πέρασαν  ένα ευχάριστο  Σαββατοκύριακο. 


Η καλύτερη ανταμοιβή για την λέσχη που θεωρεί όλα τα πληρώματα φίλους και φιλοξενούμενους της, είναι ότι  αναχώρησαν χαμογελαστά  ανεξαρτήτως αποτελέσματος με την ικανοποίηση στα πρόσωπα τους, καθώς συμμετείχαν σε μία εκδήλωση πού κάλυψε τις προσδοκίες τους.  
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, την Κ.Ε.Δ.Α.Μ, τους χορηγούς, και υποστηρικτές μας για την άψογη συνεργασία. 
Επίσης το www.classicautogarage.gr και την www.sptableware.gr για τα δώρα που προσέφεραν σε διακριθέντα πληρώματα. 
Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη και τους φίλους της λέσχης, καθώς και τα  μέλη των λεσχών  ΦΙΛΠΑ, ΣΙΣΑ, ΑΡΣΟΕ, ΣΦΙΠΟΠ, ΑΛΑΚ και CMC που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. 
Φωτογραφίες της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα του AC3:ΕΔΩ!.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Στην Δημητσάνα με τον φακό ...

 

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ