13/6/18

13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ - Αποτελέσματα ...


O Ac3 (ArgolisClassicCar Club) σε συνδιοργάνωση με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών και  επίκεντρο την Αργολίδα, πραγματοποίησε το 13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο  9 Ιουνίου και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, εκδήλωση  που συμπεριλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Regularity της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΦΙΛ.Π.Α.
Η εκκίνηση της 1ης ημέρας δόθηκε στα πληρώματα από τα Δερβενάκια (café ΕΝΟΔΙΟΝ) και μέσω ορεινών διαδρομών της Αργολίδας-Κορινθίας–Αρκαδίας και γραφικών  διαδρομών στα όρη Αρτεμίσιο και Λύρκειο, κατέληξαν  στο  ΄Αργος για το τέλος της 1ης ημέρας.  Η εκκίνηση της 2ης ημέρας δόθηκε την Κυριακή στις 10:30 από το ίδιο σημείο με κατεύθυνση προς τo όρος Αραχναίο, Λίμνες, Αγιονόρι ,Κλένια, και μετά από 3 ώρες πραγματοποιήθηκε ο τερματισμός στις Μυκήνες.
Μετά από 340 χλμ., 18 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 29 χρονομετρήσεις, αναδεικνύονται οι ακριβέστεροι όλων, τρείς πρώτοι νικητές: 


1. Κονταράτος Θ. - Ιατρίδης Ι. / Porsche 911 SC / 1982 / 2994cc  


2. Μουστάκας Σ. - Μουστάκας Ν. / AlfaRomeoAlfasud / 1978 / 1490cc 


3. Κατοχιανός Γ.- Κοτζιάς Α. / Ford Escort MKI  / 1975 / 1998cc.

Αξιέπαινη  είναι η επίδοση του 1ου πληρώματος που τερματίζει πρώτο για 3η συνεχή χρονιά!
«Εξωαγωνιστικά» η λέσχη δέχθηκε ευμενή σχόλια  για το πλήρες γεύμα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, για τον υπέροχο χώρο του Agamemnon Palace που έλαβε χώρα η απονομή επάθλων στους νικητές και αναμνηστικών στους διακριθέντες. Aξιοσημείωτη είναι η απονομή του επάθλου ¨ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ¨ σε  πληρώμα, τα οποίο προσέφερε βοήθεια σε άλλο πλήρωμα που αντιμετώπισε μικροβλάβη και έτσι του δόθηκε η δυνατότητα να τερματίσει το σκέλος της εκδήλωσης.
Η Οργανωτική Επιτροπή είχε θέσει ως στόχο να σχεδιάσει μία εκδήλωση, με  ασφαλείς σβέλτες διαδρομές συνδυασμένες με οδηγική απόλαυση την 1η ημέρα, ειδικές δοκιμασίες με υψηλό βαθμό δυσκολίας την 2η ημέρα, άμεση έκδοση αποτελεσμάτων από την www.sportstiming.gr και απέσπασε  τα ευμενή σχόλια των  συμμετεχόντων που πέρασαν  ένα ευχάριστο  Σαββατοκύριακο. 


Η καλύτερη ανταμοιβή για την λέσχη που θεωρεί όλα τα πληρώματα φίλους και φιλοξενούμενους της, είναι ότι  αναχώρησαν χαμογελαστά  ανεξαρτήτως αποτελέσματος με την ικανοποίηση στα πρόσωπα τους, καθώς συμμετείχαν σε μία εκδήλωση πού κάλυψε τις προσδοκίες τους.  
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, την Κ.Ε.Δ.Α.Μ, τους χορηγούς, και υποστηρικτές μας για την άψογη συνεργασία. 
Επίσης το www.classicautogarage.gr και την www.sptableware.gr για τα δώρα που προσέφεραν σε διακριθέντα πληρώματα. 
Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη και τους φίλους της λέσχης, καθώς και τα  μέλη των λεσχών  ΦΙΛΠΑ, ΣΙΣΑ, ΑΡΣΟΕ, ΣΦΙΠΟΠ, ΑΛΑΚ και CMC που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. 
Φωτογραφίες της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα του AC3:ΕΔΩ!.