30/5/18

Εξαιρετική εμφάνιση για τη Green Revo Team Zhidou ...


Στην 4η θέση της Γενικής Κατάταξης, στη 2η του Επάθλου Ενεργειακής Απόδοσης και στην 1η των Αυτοκινήτων Πόλης ολοκλήρωσε το  11ο Hi-Tech Ekomobility Rally, το D2 της Zhidou Greece.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο 11ο Hi-Tech Ekomobility Rally, το νεοφερμένο στη χώρα μας από τη Ν. Ζυμπάς ΑΕ Zhidou D2 που συμμετείχε για πρώτη φορά στο διεθνή ελληνικό αγώνα που είναι ο 3ος στο ημερολόγιο του e-Rally Regularity Cup της FIA.


Ο διήμερος αγώνας εξελίχθηκε σε διαδρομές γύρω από τη Θεσσαλονίκη, που είχαν συνολικό μήκος 262,95 χλμ. εκ των οποίων τα 102,53 χλμ. μοιράστηκαν σε 10 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας.
Χωρίς προβλήματα, με μεγάλη άνεση και ακλόνητη αυτοπεποίθηση, χάρη στην αξιοπιστία, το τεχνολογικό υπόβαθρο και την υψηλή αυτονομία του αυτοκινήτου, οι Ευαγόρας Παπαθέου – Ευαγγελία Μπαναβέλη, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, οδηγώντας μάλιστα «prima vista», χωρίς πρόσθετες συσκευές χρονομέτρησης και με ελάχιστη γνώση της διαδρομής και των όποιων δυσκολιών της. 
Tο αμιγώς ηλεκτρικό Zhidou D2, ένα κόμπακτ προσθιοκίνητο αυτοκίνητο πόλης με πολύ καλές επιδόσεις (ανώτατη ταχ. 90 χλμ./ώρα με ηλεκτρονικό περιοριστή), εξαιρετική αυτονομία (180 χλμ.) χάρη στην συστοιχία προηγμένων μπαταριών λιθίου με ηλεκτρόδια υψηλής απόδοσης τελευταία γενιάς (τύπος LiNiCoMnO2), εκπληκτική οικονομία (1,1 € ανά 100 χλμ.), σχεδόν μηδενικό κόστος συντήρησης και υπερπλήρες πακέτο στάνταρ εξοπλισμού, εμφανίστηκε πρόσφατα στη χώρα μας, παρά ταύτα πρόλαβε να εντυπωσιάσει το κοινό της Θεσσαλονίκης, χάρη στην τεχνολογία, την ευελιξία και την κομψή του εμφάνιση.  


Στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις από την «Green Revo Team» της Zhidou, μιας μάρκας αποκλειστικά ηλεκτρικών αυτοκινήτων η οποία μάλιστα βρίσκεται στην 6άδα των παγκόσμιων πωλήσεων του είδους. Η Zhidou Electric Cars που ανήκει στον τεράστιο οικονομικό κολοσσό της Geely Holding, ήλθε στην Ευρώπη και την Ελλάδα για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει. 

Μείνετε συντονισμένοι…