Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

CMC CHALLENGE 2018 ...


Tο Classic Mini Club (CMC), ανακοινώνει το “CMC CHALLENGE 2018” μια συνδιοργάνωση των λεσχών  MICROCARS & AC3, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττικής και θα προσμετρά  στο AC3 «Argolis Historic Trophy» με συντελεστή 1.
Την  σχεδίαση του Regularity Rally, όπως και πέρυσι  έχουν αναλάβει τα μέλη του CMC  Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης και με υποθήκη την επιτυχία του 2017, μας ετοιμάζουν εκπλήξεις σε ότι αφορά την σχεδίαση  που θα ενθουσιάσει  τους λάτρεις του ιστορικού  αυτοκινήτου, όμως  θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθότι μέρος των εσόδων θα διατεθούν για ενίσχυση  ιδρυμάτων  για τα παιδιά.
Ο Διοικητικός έλεγχος και η παράδοση του υλικού της εκδήλωσης θα γίνει  στην έδρα της MICROCARS, Μελενίκου 24, Βοτανικός, 10447 το Σάββατο 12/5 από 15:00-19:00. 
•  Ο Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τις 09:00-10:30 στον χώρο της εκκίνησης. 
•  Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 από το Πόρτο  Ράφτη «Café Navy Style» όπου και ο τερματισμός ΕΔΩ!  
•  Οι  Ε.Δ.Α θα διεξαχθούν με  Μ.Ω.Τ. αλλά και ιδανικό χρόνο. Στον Ιππόδρομο Αθηνών  στο Μαρκόπουλο θα διεξαχθεί η 1η Υπερειδική Δοκιμασία Ακριβείας, που θα επαναληφθεί στο τέλος της εκδήλωσης και το άθροισμα τους θα τύχει ξεχωριστής βράβευσης.
Τα αυτοκίνητα θα ακολουθήσουν μια ωραία  διαδρομή στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής  Αττικής μήκους  περίπου 112 Km, με 7 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας 40 Km και  17 χρονομετρήσεις. 
• Οι χρονομετρήσεις θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου και τα προσωρινά αποτελέσματα  των  ΕΔΑ και η  Γενική Κατάταξη  θα αναρτώνται άμεσα στο  διαδίκτυο και στον τερματισμό από την sportstiming.gr
Επιτρέπονται όλα τα όργανα μέτρησης αποστάσεων και χρόνου. Θα υπάρξει ξεχωριστή κατάταξη (άνευ οργάνων)  για όσα πληρώματα συμμετάσχουν με ηλεκτρονικά βοηθήματα απόστασης και χρόνου που ΔΕΝ θα είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και κατάταξη για τα πληρώματα με ΜΙΝΙ & Μicrocars. 
Το δικαίωμα συμμετοχής για την εκδήλωση ορίζεται στα €80,00 (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει: Παράβολο Συμμετοχής. 
Ασφάλεια προς τρίτους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης της εκδήλωσης. Έντυπα της εκδήλωσης. Έπαθλα και αναμνηστικά. Δωρεά  για ενίσχυση ιδρύματος  για παιδιά.  
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 8 Μαΐου 2018.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με Ελληνικό άρωμα ...

Για πρώτη φορά στην εννιάχρονη ιστορία του το Πρωτάθλημα Tour European Rally (TER) περιλαμβάνει αγώνα στην Ελλάδα. Το 41o Ράλλυ Φθιώτιδος είναι ο τέταρτος γύρος αυτού του διεθνούς πρωταθλήματος που δημιουργήθηκε το 2016 και έχει αγκαλιάσει μερικούς από τους πιο ονομαστούς αγώνες της Ευρώπης με αίγλη και ιστορία. Εκτός από τον αγώνα της Φθιώτιδας, στο Tour European Rally περιλαμβάνονται φέτος ένας από τους θεμέλιους λίθους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Rally Antibes, το επίσης ονομαστό, χωμάτινο, Rally Azores, αλλά και τα νέα και ανερχόμενα Ράλλυ Λισαβώνας στην Πορτογαλία, Rally Sierra Morena στην Ισπανία και Rally Terra Sarda στη Σαρδηνία. Στο Tour European Rally μετέχουν καταξιωμένοι οδηγοί με διακρίσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Πολυνίκης του θεσμού με δύο πρωταθλήματα είναι ο Πρωταθλητής Ιταλίας και Ευρώπης Giandomenico Basso, ενώ πρωταθλητές έχουν αναδειχθεί και ο Πρωταθλητής Ευρώπης Hayden Paddon, o Πρωταθλητής Βρετανίας Osian Pryce κι ο Πρωταθλητής JWRC Simone Tempestini.

Alfa Romeo Junior Veloce ...

Ολοκληρώνοντας τις ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμές εξέλιξης της Junior, του ολοκαίνουργιου B-SUV της Alfa Romeo, οι μηχανολόγοι της μάρκας κατάφεραν να αυξήσουν τη μέγιστη ισχύ της κορυφαίας έκδοσης Veloce στους 280 CV και την ροπή στα 345 Nm. Η συγκεκριμένη εκδοχή του ηλεκτρικού κινητήρα έχει δεχτεί τη φροντίδα της Alfa Romeo και κάνει ντεμπούτο στην Junior που εξελίχθηκε στις εγκαταστάσεις του Balocco Proving Ground. Εκεί δηλαδή όπου οι καλύτεροι μηχανολόγοι και οδηγοί της μάρκας ρυθμίζουν με πάθος ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια θρυλικών μοντέλων όπως οι 4C, 8C, Giulia & Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA και 33 Stradale. Μεταξύ των διαδρομών του Ιταλικού οδηγικού παραδείσου είναι και η χάραξη “Langhe” που ξεπερνά τα 20 km σε μήκος και προσομοιάζει τέλεια τις πλέον απαιτητικές συνθήκες που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο δρόμο. Μάλιστα, δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν σε λίγες ημέρες τη δυνατότητα για πρώτη φορά να οδηγήσουν στη συγκεκριμένη διαδρομή, παράλληλα με

Λίγο πριν το GO ...

Η εκκίνηση του διεθνούς Ράλλυ Φθιώτιδος απέχει μόλις 10 ημέρες! Ο αγώνας, που φέτος συμπληρώνει 41 χρόνια ζωής, περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στο καλεντάρι του Tour European Rally (TER) και θα διεξαχθεί με επίκεντρο την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας το τριήμερο από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου. Η προσωρινή λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει και αγωνιζόμενους από το εξωτερικό, γεγονός που θα προσδώσει ιδιαίτερη λάμψη στον αγώνα, ο οποίος εκτός από το TER και το TER Historic, προσμετράει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου, όντας ο δεύτερος γύρος του θεσμού. Παράλληλα, αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2), τον δεύτερο γύρο του  Κυπέλλου  αυτοκινήτων Legends (συντελεστής 2) και τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2). Ο αγώνας είναι διήμερος και αποτελείται από 138 αγωνιστικά χιλιόμετρα, έτοιμα να προσφέρουν ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης σε συμμετέχοντες και θεατές. Αξίζει να σημειωθεί πως η περίο