25/5/18

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων ...


Λίγες ημέρες απομένουν για την αγωνιστική πρεμιέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 με την Υπερειδική Διαδρομή στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου, την Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 15:26 το μεσημέρι, και η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε μέσω της ιστοσελίδας www.ticketmaster.gr.
Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC), όπως και των αγωνιζόμενων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ράλλυ Χώματος και Ράλλυ Χώματος Ιστορικών αυτοκινήτων, θα επιστρέψουν στο ίδιο σημείο που είχε διεξαχθεί η Υπερειδική και ο τερματισμός του Ακρόπολις του 2007. Ο φετινός σχεδιασμός της Υπερειδικής Διαδρομής, διαφορετικός από το 2007, κατά κύριο λόγο με γρήγορες παρατεταμένες και άκρως θεαματικές στροφές, προβλέπει τον κατά μέτωπο συναγωνισμό των αγωνιζόμενων ανά δύο. Ξεκινώντας παράλληλα, τα αυτοκίνητα θα καλύπτουν το σύνολο της διαδρομής, μήκους 2,60 χιλιομέτρων, πριν τερματίσουν στο σημείο από το οποίο εκκίνησαν.
Η αγορά των εισιτηρίων για την Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 είναι εφικτή μέσω της ιστοσελίδας www.ticketmaster.gr, καθώς και μέσω των ιστοσελίδων ή του δικτύου καταστημάτων των εταιρειών «Cosmote» και «Γερμανός». Επίσης, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 210.8938111 (Δευτ.-Κυρ.: 9.00-21.00), καθώς και του εκδοτηρίου στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου από τις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 1/06.
Στις ιστοσελίδες και στα σημεία προπώλησης τα εισιτήρια διατίθενται στην τιμή των 10 Ευρώ, ενώ στο εκδοτήριο του Ιπποδρόμου του κόστος τους θα είναι 14 Ευρώ. Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά ως 12 ετών, καθώς και για ΑΜΕΑ.
Υπενθυμίζεται ότι η στάθμευση στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου είναι δωρεάν, σε parking 4.000 θέσεων, καθώς και ότι διατίθεται και parking ΑΜΕΑ, από όπου όλη η διαδρομή ως τις θέσεις θεατών είναι προσπελάσιμη από αμαξίδια.