2/5/18

4η Μαγιάτικη Συνάντηση ΟΡΚΑ ...


Την ερχόμενη Κυριακή 6 Μαΐου η λέσχη κλασικού αυτοκινήτου ΟΡΚΑ, διοργανώνει την "4η Μαγιάτικη συνάντηση κλασσικών οχημάτων", που αυτή την φορά δεν θα είναι στατική αλλά θα έχει την μορφή περιήγησης. Η συγκέντρωση των οχημάτων θα γίνει στο πάρκινγκ του καφέ "Vive Mar" στην Βούλα από τις 10.30 έως και τις 11.30 οπότε και οι συμμετέχοντες θα αναχωρήσουν.
Θα κινηθούμε παραλιακά και θα μεταβούμε στην Βάρκιζα όπου θα γίνει η ανασυγκρότηση στο πάρκινγκ του "Varkiza Resort". Εκεί θα σταματήσουμε για 15 λεπτά για φωτογράφηση και τα αναγκαία ψώνια.
Μετά θα ξεκινήσουμε και θα κινηθούμε παραλιακά μέχρι την Ανάβυσσο στην περιοχή Αλυκές και θα σταθμεύσουμε στο "Κouros club".
Εκεί σε αυτό το υπέροχο μαγαζί θα πιούμε ή θα φάμε με έκπτωση 20 τοις εκατό και όποιος θέλει θα κάνει το μπάνιο του στην οργανωμένη παραλία. Όποιος επιθυμεί ταβέρνα σε απόσταση 500 μέτρων, βρίσκετε η ταβέρνα "Μύθος" όπου θα γευτείτε υπέροχους μεζέδες ή φαγητό. Το κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται στα 5 ευρώ ανά όχημα, όπου περιλαμβάνει την ασφάλεια του διοργανωτή και της εκδήλωσης, 2 νερά εμφιαλωμένα στην εκκίνηση καθώς και ένα αναμνηστικό δίπλωμα για την συμμετοχή σας. Πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλ Καμολίνος Νίκος 6932322633 ή Ντάγκαλος Χρήστος 6975854056 και στο τηλ της λέσχης 2106729420. 
Η εκδήλωση θα έχει ειδική άδεια από την τροχαία που θα μοιραστεί σε φωτοτυπίες για να την έχετε μέσα στα οχήματά σας!!! 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!