Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

24ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ ...


Ο Μάιος είναι ο μήνας του Ράλι ΦΙΛΙΠΠΟΣ και της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας που επί σειρά ετών διοργανώνει τον συγκεκριμένο αγώνα με επιτυχία παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ετών. Έτσι λοιπόν και φέτος το 2018 είναι έτοιμη έχοντας πάρει εδώ και καιρό την απαραίτητη έγκριση από την Ο.Μ.Α.Ε και την έγκριση του συμπληρωματικού κανονισμού από την Ε.Π.Α.
Το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου 2018 η καρδιά των αγώνων ράλι θα χτυπά στην Βέροια. Το 24ο Ράλι Σπριντ ΦΙΛΙΠΠΟΣ επιστρέφει στην αγαπημένη Ειδική Διαδρομή Πολυδένδρι των 80 στροφών σε 17,95 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Η διαδρομή θα επαναληφθεί 3 φορές προσφέροντας έτσι στα πληρώματα που θα λάβουν μέρος ένα πεδίο δράσης 54 περίπου αγωνιστικών χιλιομέτρων. Η ανασυγκρότηση και το service ακριβώς δίπλα στην ειδική διαδρομή και δίπλα στην λίμνη του ποταμού Αλιάκμωνα σε ένα καταπληκτικό και ήδη καταπράσινο τοπίο.
Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 από τις 17:00 έως τις 18:00 θα διεξαχθεί ο Τεχνικός Ελεγχος στην οδό Ελιάς, στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Βέροιας. Στην συνέχεια στις 20:00 θα διεξαχθεί μετά από καιρό και Πανηγυρική - Εορταστική εκκίνηση για την καλύτερη προβολή του αγώνα και των πληρωμάτων. Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα μπορούν να διανυκτερεύσουν φυλασσόμενα από ιδιωτική εταιρία security στην Πλατεία Δημαρχείου από όπου και θα ξεκινήσουν την Κυριακή το πρωί για την Ειδική Διαδρομή.
Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 θα αναχωρήσουν από την Πλατεία Δημαρχείου και το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο παίρνει εκκίνηση από την Ειδική Διαδρομή στις 10:03. Ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές μία (1) ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 9:00πμ. Παρακαλούμε τους φίλους θεατές να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των οργανωτών και των κριτών για να έχουμε έναν ασφαλή και απολαυστικό αγώνα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στο 24ο Ράλι Σπριντ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ξεκινούν από σήμερα 30 Απριλίου 2018 μέσω του ΣΔΔΑ (Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων).
Το παράβολο συμμετοχής που πρέπει να πληρωθεί μέσω ΣΔΔΑ είναι 70€ και το υπόλοιπο 130€ σε λογαριασμό της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR 17 0171 5960 0065 9611 3897 629.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6944 740 991 (Αδαλόγλου Δημήτρης - Πρόεδρος) καθώς και με email : lavverias@gmail.com και προσωπικό μήνυμα στo προφίλ-σελίδα μας στο Facebook.

Σας περιμένουμε όλους για έναν απολαυστικό αγώνα!

Ωράριο!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Ανανέωση στόλου ...

Το αμαξοστάσιο των Τρόλεϊ στην Νέα Φιλαδέλφεια (Κόκκινος Μύλος) επισκέφτηκε, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, προκειμένου να εξετάσει μία σειρά ζητημάτων, που αφορούν την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και του παρεχόμενου συγκοινωνιακού έργου των Τρόλεϊ προς τους πολίτες. Ο αρμόδιος Υφυπουργός, άκουσε και κατέγραψε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων, σχετικά με την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας, την ποιότητα εργασίας των οδηγών, αλλά και την προστασία τους στο πλαίσιο της δύσκολης καθημερινότητάς τους. Στην συνέχεια ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και με τον Διευθύνοντα Συμβούλο της Ο.ΣΥ, Στέφανο Αγιάσογλου, τον Γενικό Διευθυντή Παραγωγής της Ο.ΣΥ., Γιώργο Δρόση. Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στα Τρόλεϊ (πρώην ΗΛΠΑΠ), Στέλιος Ινεπέκογλου, έθεσε τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών στάθηκε στον εκσυγχρονισμό του στόλου των Τρόλεϊ με τα 200 νέα οχ

13ο GRAND PRIX - ΟΥΓΓΑΡΙΑ ...

Το 13Ο Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, πραγματοποιήθηκε στην πίστα «Ουγγαρόρινγκ» της Ουγγαρίας και μεταδόθηκε ζωντανά, αποκλειστικά, την Κυριακή 21 Ιουλίου, από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ ( https://www.antennaplus.gr ). Την παρθενική του νίκη έκανε ο Όσκαρ Πιάστρι,  ο οποίος πήρε την 1η νίκη της καριέρας του, με 2ο τον ομόσταβλό του στη McLaren, Λάντο Νόρις, ενώ την 3η θέση πήρε ο Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes. Η χθεσινή αναμέτρηση των μονοθέσιων κέρδισε το ενδιαφέρον των φίλων της Formula 1 στην Ελλάδα, καθώς ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της με 15,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και διαφορά 4,4 μονάδες από τον ανταγωνισμό. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις μάχες των οδηγών της Formula 1 το έδειξαν οι άνδρες με ποσοστό που έφτασε μέχρι και 25,1%. Και οι γυναίκες, όμως, παρακολούθησαν Formula 1 καταγράφοντας ποσοστό μέχρι και 24,8%.  Οι απεσταλμένοι της εκπομπής «FORMULA 1 SHOW» του ΑΝΤ1 και ANT1+, Μαρία Θωμά και Γιώργος Ανανίδας, μετέφεραν το κλίμα από το καυτό Ουγγαρόρι