Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ...


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2018 ξεκινά για πρώτη φορά στην ιστορία του, από τη Ρόδο. Στις 5 & 6 Μαΐου το αεροδρόμιο Μαριτσών στη Ρόδο θα ανοίξει τις πύλες του για τον 1ο φετινό αγώνα ταχύτητας τον οποίο διοργανώνει η Start Line σε συνεργασία με την «ΔΙΕΛΠΙΣ Περί Αγώνων», τον promoter της διοργάνωσης. 
Το νησί της Ρόδου έχει αρχίσει να κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με την τοπική κοινωνία να μην σταματά να δηλώνει τη στήριξή της στην διοργάνωση του αγώνα. Ήδη το Δημαρχείο της πόλης έχει στολιστεί «αγωνιστικά» με τα προωθητικά banner του αγώνα και τις επόμενες ημέρες οι εκδηλώσεις που αφορούν τον 1ο φετινό αγώνα του Πρωταθλήματος θα ενταθούν, με πορεία προς το Σαββατοκύριακο της 5ης και 6ης Μαΐου.
Το Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ)  θα παραμείνει ανοιχτό για τη δήλωση συμμετοχών μέχρι και την Παρασκευή 27 Απριλίου, το βράδυ και υπενθυμίζεται πως οι συμμετοχές μπορούν να υποβάλλονται ΜΟΝΟ μέσω αυτού. Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούν να υποβάλλονται οι συμμετοχές και για τη διαδικασία της Ατομικής Χρονομέτρησης (Time Attack) η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο του 1ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.  
Σημειώνεται δε, πως για τον ομαλό προγραμματισμό στον τομέα της μετακίνησης προς την Ρόδο αλλά και της επιστροφής, καθώς επίσης και της διαμονής εκεί, είναι πολύ σημαντική η έγκαιρη υποβολή δηλώσεων.
Η ΔΙΕΛΠΙΣ έχει ήδη ανακοινώσει μια σειρά παροχών για τον αγώνα της Ρόδου, οι οποίες ισχύουν για συμμετοχές που θα υποβληθούν εγκαίρως μέσω του ΣΔΔΑ. Τα ποσά που θα πρέπει να καταβληθούν μέσω του Συστήματος είναι 50€ για Α0, Ν1, Ν2 & Ενιαίο και 80€ για τις υπόλοιπες Κλάσεις/Ομάδες. Το υπόλοιπο ποσόν του παραβόλου συμμετοχής (εκτός του Ενιαίου) θα καταβληθεί στο Σωματείο.

Το πακέτο παροχών για τον αγώνα περιλαμβάνει δωρεάν παραμονή στη Ρόδο και μεταφορές από Πειραιά-Ρόδο και Ρόδο-Πειραιά, ως εξής:

• Δωρεάν Μεταφορά αγωνιστικού
• 50% έκπτωση σε συνοδευτικό όχημα του αγωνιστικού
• Δωρεάν Μεταφορά του αγωνιστικού και του ΙΧ οχήματος έως 5μ. που το ρυμουλκεί επάνω σε τρέιλερ
• Δωρεάν Μεταφορά του αγωνιστικού εντός φορτηγού, το οποίο θα έχει μήκος έως 8μ.
• 1 καμπίνα για 4 άτομα (1 οδηγό και 3 μηχανικούς) στο πλοίο
• Διαμονή για 1 ή 2 βράδια, για 4 άτομα (2 δίκλινα) σε ξενοδοχείο τουλάχιστον 4 αστέρων στην ευρύτερη περιοχή Ρόδου – Μαριτσών – Φαληράκι
• To συνολικό ποσό συμμετοχής -πλην του Ενιαίου- ανέρχεται στο ποσό των 100€
• Το συνολικό ποσό συμμετοχής Ρόδιων αγωνιζομένων ανέρχεται στο ποσό των 80€
• Τέλος, για τη στήριξη του Πρωταθλήματος του Ενιαίου, ο φορέας DielpisFormula1 προσφέρει δωρεάν τη συμμετοχή των αγωνιζομένων στον συγκεκριμένο αγώνα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
1. Για παροχές, κρατήσεις για μεταφορά και διαμονή: 210 6515 345 - 6939 855 160 - 6978 144 827 
2. Για θέματα αγωνιστικά: 210 9812341 - 6944308148 - 6977 660 565.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...