16/3/18

Διόνυσος Regularity Rally ...


Στη ράμπα της εκκίνησης του «Διόνυσος Regularity Rally 2018», μαζί και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity Ιστορικών Αυτοκινήτων, θα ανέβουν 34 πληρώματα με ισάριθμα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα για μια ιδιαίτερα γραφική διαδρομή 147,14 χιλιομέτρων από το ΟΑΚΑ στον Ωρωπό και μέχρι την Πεντέλη, όπου ο αγώνας θα συναντήσει την Ανάβαση Διονύσου.
Οι αγωνιζόμενοι θα δώσουν στη διαδρομή μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή παράσταση με αυτοκίνητα που χρονολογούνται από το 1960 μέχρι και το 1990. Θα διαγωνιστούν σε 7 Ειδικές Διαδρομές στην κλασσική μάχη ακριβείας με το χρονόμετρο, στην οποία θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να ακολουθούν τη Μέση Ωριαία Ταχύτητα που ορίζει ο οργανωτής του αγώνα - στην προκειμένη περίπτωση η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής.
Το πρώτο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από το χώρο στάθμευσης του Ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ στις 08:31 το πρωί της Κυριακής 18 Μαρτίου, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Τεχνικού Ελέγχου (που θα λάβει χώρα στις 07:00-08:00 στον ίδιο χώρο) και την επακόλουθη ανακοίνωση της λίστας εκκινούντων.
Στη συνέχεια, τα πληρώματα θα διανύσουν 90,6 χιλιόμετρα προς τον χώρο του Service στον Ωρωπό, απ’ όπου το πρώτο αυτοκίνητο θα αναχωρήσει στις 12:01 το μεσημέρι για να κατευθυνθεί προς τη Νέα Μάκρη. Μετά από ακόμα 56,54 χιλιόμετρα, ο τερματισμός του πρώτου πληρώματος αναμένεται στη Νέα Μάκρη, που θα σφύζει από ζωή στον παλμό της Ανάβασης Διονύσου, στις 13:46.
Μάλιστα, οι αγωνιζόμενοι του Regularity θα συναντηθούν με εκείνους της -πρωταθληματικής- Ανάβασης για την μεγάλη γιορτή της απονομής των επάθλων στους νικητές, που θα γίνει στις 16:30 στο Cine «Αλίκη», εντός του Πολιτιστικού Πάρκου της  Νέας Μάκρης.
Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να σημειώσουν ότι ο Διοικητικός Έλεγχος του αγώνα, καθώς και η διανομή υλικού, θα γίνει στα γραφεία του Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. (Κύπρου 76, Περιστέρι) το απόγευμα της Παρασκευής 16 Μαρτίου, και ώρες από 17:00-20:00. 
Αποτελέσματα του «Διόνυσος Regularity Rally 2018» μπορείτε να βρίσκετε, LIVE στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sportstiming.gr.

Οι Συμμετοχές ΕΔΩ!