5/3/18

Βραβεύσεις Αθλητών Ο.Μ.Α.Θ. ...


Με την απονομή των διακριθέντων από την Ο.Μ.Α.Ε. ολοκληρώθηκε και επίσημα η περσινή χρονιά σε ότι αφορά τους αγώνες της Βορείου Ελλάδος.
Μία απονομή που είχε έντονη παρουσία από τους αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τρεις αθλητές του σωματείου διακρίθηκαν σε πέντε κατηγορίες.


Ξεκινώντας από τις αναβάσεις και τον Μιχάλη Παρασκευά που με τον φονέα γιγάντων Suzuki Swift κατάφερε να πετύχει την δεύτερη θέση στο κύπελλο παρόλο που το σύστημα πολυνικούς που εφαρμόστηκε το 2017 δεν ευνοούσε αυτοκίνητα της κλάσης του.


Συνεχίζουμε με τον Θανάση Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo Vts.Ο έμπειρος οδηγός ακολούθησε τον θεσμό των rally για το 2017 και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε αφού κατάφερε να βγει τρίτος στην κατηγορία F2 και δεύτερος στην κατηγορία C5 παρόλο που χρειάστηκε να αλλάξει συνοδηγό στα μέσα της χρονιάς.
Τέλος μία πολυάσχολη χρονιά ήταν για τον Γρηγόρη Κορίνθιο.Πέραν των συμμετοχών με το δικό του αυτοκίνητο στις αναβάσεις πρόλαβε να καθίσει ως συνοδηγός δίπλα στους Σταμάτη Μιχαήλ,Κώστα Λεσιώτη και Θανάση Τσιτσιγιάνη κατορθώνοντας να κατακτήσει την τρίτη θέση στην κατηγορία F2 την δεύτερη στην κατηγορία C5 και την πρώτη στην κατηγορία C6 σε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον ίδιο.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας  συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια.