9/3/18

40ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ με 22 Συμμετοχές ...


Ο αγώνας «40ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ» που διοργανώνει ο Α.Ο.Π. το Σάββατο και την Κυριακή 10-11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 θα έχει ως κέντρο την πόλη της Πάτρας και θα διεξαχθεί σε διαδρομές πολύ κοντά σε αυτή.
Ο αγώνας περιλαμβάνει 2 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές.
Η πρώτη είναι το ανηφορικό στην αρχή και τεχνικό μετά την μέση του ¨Σαλμενίκο¨, και η δεύτερη είναι η ειδική διαδρομή ¨Αργυρά¨, δηλαδή η πασίγνωστη ανάβαση Πιτίτσας με κατηφορική φορά.
Το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 19:30 θα δοθεί από την πλατεία Β. Γεωργίου ‘Α στην Πάτρα η πανηγυρική εκκίνηση των αυτοκινήτων.
Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 09:00 θα δοθεί η εκκίνηση στο πρώτο πλήρωμα από την Προβλήτα των ferry boat στο Ρίο με προορισμό την πρώτη ειδική διαδρομή και ο Τερματισμός του αγώνα θα γίνει στις 14:36 στην πλατεία Β. Γεωργίου Ά στην Πάτρα.
Ο αριθμός των συμμετοχών συμβαδίζει με τα στάνταρ της εποχής που διανύουμε, και έτσι 22 πολλά υποσχόμενα πληρώματα από όλες τις κατηγορίες θα ριχθούν στην μάχη με το χρονόμετρο.
Παρακαλούνται οι φίλοι θεατές να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που θα βρούν μέσα στο έντυπο των συμμετοχών για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με ασφάλεια. 
Επίσης τους παρακαλούμε να υπακούουν στις οδηγίες των υπεύθυνων Κριτών και της Αστυνομίας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!