Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2ο ΑΤΤΙΚΟ Regularity Trail Ride 4X4 ...


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 2ο ΑΤΤΙΚΟ Regularity Trail Ride 4X4 2018 «Τα Μυστικά της Ραμνουσίας», αγώνας που διοργανώθηκε από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α).
Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε την Κυριακή, 10/3, στις 10.00, στον Άγιο Στέφανο στο Πάρκινγκ του «Χωριάτικου» (Πρώην «Goodys»), με μια ευρεία γκάμα πληρωμάτων να αγκαλιάζουν το μαγικό ταξίδι μέσω 9 Ειδικών Διαδρομών.
Συγκεκριμένα, οι αγωνιζόμενοι δοκίμασαν τις αντοχές των 4κίνητων οχημάτων τους –χωρίς να λείπουν και κάποιες δικίνητες «πεισματάρικες» εξαιρέσεις- στις εξής μοναδικές Ε.Δ: 
1. Καπανδρίτι
2. Μαραθώνας
3. Γραμματικό
4. Ραμνουσία 
5. Σέσι 
6. Αγκώνα
7. Καμένο Δάσος
8. Βαρνάβας
9. Άγιος Στέφανος
Παρά την αναγκαία δυσκολία των προαναφερθεισών Ε.Δ, η ανεξίτηλη ομορφιά του φυσικού τοπίου της Ανατολικής και Βορειοανατολικής Αττικής, καθώς και το αστείρευτο πείσμα και κέφι όλων των πληρωμάτων προλείαναν το έδαφος για μια αξέχαστη εμπειρία.
Οι αγωνιζόμενοι, άδραξαν την ευκαιρία που προσέφερε τόσο ο ηλιόλουστος καιρός όσο και οι περαιτέρω ιδανικές καιρικές συνθήκες και, έπειτα από έναν σκληρό αγώνα, επέστρεψαν στο σημείο εκκίνησης, προκειμένου να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, αλλά και να … δρέψουν τους καρπούς των κόπων τους μέσω της απονομής των κυπέλλων.
Ακολουθούν τα διακριθέντα πληρώματα του 2ου ΑΤΤΙΚΟ Regularity Trail Ride 4X4 2018 «Τα Μυστικά της Ραμνουσίας»: 


ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1η ΘEΣΗ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ (ΚΙΑ Sportage, έτος: 2000, κυβικά: 2000) ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΟΛΓΑ ΠΑΡΟΤΣΙΔΟΥ

2WD
1η ΘΕΣΗ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ (ΒΜW 318 iS, έτος: 1994, κυβικά: 1800)
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΕΠΑΣΤΑΣ

J3/J4
1η ΘΕΣΗ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ (ΚΙΑ Sportage, έτος: 2000, κυβικά: 2000) ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΟΛΓΑ ΠΑΡΟΤΣΙΔΟΥ
2η ΘΕΣΗ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΙΛΙΜΠΗΣ (ΚIA Sportage, έτος: 2000, κυβικά: 2000) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
3η ΘΕΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ (SUZUKI Vitara, έτος: 1999, κυβικά: 1600) ΤΟΝΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ

J5/J6
1η ΘΕΣΗ: ΝΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (SUZUKI Jinmy, έτος: 2009, κυβικά: 1300) ΜΑΡΙΑ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
2η ΘΕΣΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ- JOHN CAPA- ΚΑΠΛΑΝΤΖΗΣ (LADA Niva, έτος: 2006, κυβικά: 1700) ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ- PRINCESS- ΝΤΑΒΑΚΟΥ

J7
1η ΘΕΣΗ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΠΠΗΣ (TOYOTA Hilux, έτος: 2015, κυβικά: 3000) ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ
Κατά την απονομή, το χειροκρότημα απέσπασε, επίσης, και ο μικρός μας φίλος Νικόλαος Σκουλαρικάτης, ο οποίος έλαβε το βραβείο του «πρωτοεμφανιζόμενου συνοδηγού».


Το 2ο ΑΤΤΙΚΟ Regularity Trail Ride 4X4 2018 «Τα Μυστικά της Ραμνουσίας», που διοργανώθηκε από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α)  έλαβε, λοιπόν, τέλος, συνοδευόμενο με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αδιάψευστο μάρτυρα αποτελούν όλοι οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι δεν έκρυψαν πως θα δώσουν δυναμικό «παρών» και σε αντίστοιχους μελλοντικούς αγώνες, ακολουθώντας πιστά τα ιδανικά που πρεσβεύει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

23η Ανάβαση Δημητσάνας / Αποτελέσματα ...

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ

Οι Γερμάνοι ξανάρχονται ...

Αν και οι εκθέσεις έχουν πάψει από καιρό να αποτελούν σημείο αναφοράς της αυτοκινητοβιομηχανίας, η φετινή γαλλική μπιενάλε που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές φθινόπωρο μεταξύ 14 και 20 Οκτωβρίου, δείχνει να επαναπροσελκύει ευρωπαίους κατασκευαστές που δεν την είχαν «τιμήσει» με την παρουσία τους το 2022 οπότε και η διοργάνωση περιορίστηκε στους αυτόχθονες κατασκευαστές και ορισμένες παρουσίες εξ Ασίας. Αντιθέτως στην φετινή διοργάνωση θα δώσει το παρών ο όμιλος VW ο οποίος με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις θα συμμετέχει με τις φίρμες VW, Audi και Skoda ενώ το γερμανικό μπλοκ θα εκπροσωπήσει και ο όμιλος BMW τόσο με την ομώνυμη φίρμα όσο και με την ΜΙΝΙ. Αυτονόητα από τη διοργάνωση της Πόλης του Φωτός δεν θα λείψουν οι γάλλοι κατασκευαστές με την Renault να έχει ήδη δηλώσει την παρουσία των Renault/Ampere, Dacia και Alpine ενώ ο όμιλος Stellantis θα έχει πλήρη γαλλική εκπροσώπηση με τις Citroen, DS και Peugeot να συμμετέχουν. Την συμμετοχή της έχει ανακοινώσει ήδη και η KIA ενώ προς το