Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κυπελλούχοι στην C6 ...


Η αγωνιστική χρονιά μόλις ολοκληρώθηκε με τον Τελικό Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ που έλαβε χώρα στο πανέμορφο βουνό των Κενταύρων στο Πήλιο του Βόλου.
Το αγωνιστικό πλήρωμα της Metal Art Racing Team με οδηγό τον Αποστόλη Φαρσούλη και συνοδηγό τον Βασίλη Γεωργίτσα κατάφερε να φέρει το Citroen Saxo στον Τερματισμό του αγώνα στην 3η θέση της κατηγορίας C6/Ν2 μετά από πολλά προβλήματα αλλά με τη βοήθεια του Θεού όμως, πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει από την αρχή της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και κατέκτησε το κύπελλο της πρώτης θέσης στον Θεσμό του Κυπέλλου Νοτίου Ελλάδος στην κατηγορία C6 αλλά και την πρώτη θέση στον Θεσμό του Πανελλήνιου Κυπέλου των Ασφάλτινων Ράλλυ στην κατηγορία C6,για το 2017. 
Οι δυσκολίες ήταν αρκετές και τα προβλήματα ακόμη περισσότερα μέσα στη χρονιά,όμως με πείσμα,υπομονή κι επιμονή καταφέραμε και φτάσαμε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου,κατακτώντας δύο τίτλους.
Σε αυτή την επιτυχημένη πορεία δεν είμασταν μόνοι. Στο πλευρό μας συνοδοιπώροι και αρρωγοί της προσπάθειας αυτής,ήταν μιά παρέα ανθρώπων που πίστεψαν στο όραμά μας και μας βοήθησαν σε αυτές τις οικονομικά δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι,απ'το υστέρημά τους.
Μέσα από την καρδιά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κορκολή και την εταιρεία του,Alpha Apofraktiki όπως και τα Πρατήρια Καυσίμων του κ. Σεργιαννίδη που μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια από το 2012 μέχρι και σήμερα,τις εταιρείες Power Parts και DICEA HELLAS AUTOMAX των κ.κ. Γεωργίου και Καραβαγγέλη ,την TORO Sticker του κ. Ελευθερίου,την εταιρεία T Unisale του κ. Τσουπάκη,την Container Homes του κ. Λυκοκάπη,την εταιρεία FragosTyres των κ.κ. Αφών Φράγκου,το ασφαλιστικό γραφείο του  κ. Μαρνέρη,την εταιρεία InitialP των κ.κ. Χανδρινού και Καπούτση,τον επιχειρηματία στο χώρο εστίασης στο Αίγιο κ. Σταμόπουλο Νίκο,τον ανεξάρτητο εισαγωγέα  και ιδιοκτήτη συνεργείου Mercendes-Benz κ. Διαμαντόπουλο Διαμαντή και τέλος την Matzariotis Motorsport που είχε την τεχνική υποστήριξη-εξέλιξη και επίβλεψη του αυτοκινήτου σε όλους τους αγώνες που συμμετείχαμε.
Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν,μας έδωσε δύναμη και καταφέραμε να κατακτήσουμε την κορυφή στην πιό ανταγωνιστική Κατηγορία σε όλο το Κύπελο Ασφάλτου.Τους αφιερώνουμε την νίκη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά,ευχόμενοι σε όλους καλές γιορτές με υγεία.

Είς το επανειδήν!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

Ανάβαση Ψάθας - Δοκιμές ...

  Ομαλά κύλησε η διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στην Ανάβαση Ψάθας που έλαβε χώρα το Σάββατο. Οι οδηγοί πραγματοποίησαν και τα 3 προγραμματισμένα ανεβάσματα και πλέον είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στη δεύτερη πρωταθληματική Ανάβαση της χρονιάς. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets και το il Desto Group. Ο Μάριος Ηλιόπουλος χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα ήταν ο ταχύτερος στη διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στη Formula Saloon , οδηγώντας ένα Ford Fiesta και την Κυριακή θα κινηθεί με στόχο να προσφέρει θέαμα στους φίλους του αθλήματος που θα βρεθούν στις στροφές της Ανάβασης Ψάθας. Τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας ακολούθησαν οι «Κανέλλος» (Peugeot 106) και Θανάσης Κοράκης (Nissan Silvia). Αίτημα για να αγωνιστεί την Κυριακή στον αγώνα έκανε ο Καλαματιανός Νικόλαος Παπαδόπουλος (Ford Escort MKII) που δεν σ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ